به گزارش خبرنگار«خبرگزاری دانشجو» از مشهد، فروغ نیلچی زاده امروز در همایش «پیروان ولایت» در حمایت از سعید جلیلی در حسینیه صنعتگران این شهر بیان داشت: در کشور ما از ابتدای انقلاب برگزاری انتخابات یک راهبرد استراتژیک بوده است و انتخابات ریاست جمهوری مهمترین این انتخابات است.
وی افزود: چنانچه قرار است مردم با بصیرت کاندیدای مورد نظر را انتخاب کنند باید بدانند بعد از انتخابات کار تمام نمیشود بلکه طی چهار سال آینده مردم باید همراه و ناظر رئیس جمهور باشند.
این مدرس دانشگاه ادامه داد: چنانچه بعد از برگزاری انتخابات فساد مشاهده میکنیم به این دلیل است که مردم حق نظارت خود را واگذار کردهاند.
نیلچی زاده با تاکید بر اینکه با اتمام انتخابات ریاست جمهوری وظیفه مردم تمام نشده است تصریح کرد: در طول تاریخ انتخابات کشور دورههایی که شاهد فساد و عدم پیشرفت بودیم نظارت مردم را نداشتیم.
وی در خصوص معیارهای یک انتخاب اصلح گفت: یکی از این ملاکها این است که بدانیم مهمترین موفقیت و دستاورد هر یک از این هشت نفر در دوره مسئولیشان چه بوده است.
نیلچی زاده افزود: ملاک دیگر تشخیص فرد اصلح شناسایی مهمترین تهدید و آسیبی است که در دوره مسئولیت آنان بر کشور تحمیل شده است.
این مدرس دانشگاه با اشاره به اینکه مسئله ما مسئله انتخاب یک کاندیدای خاص نیست یادآور شد: موضوع بصیرت مردم است و با توجه به اینکه تمامی این کاندیداها از ابتدای انقلاب دارای سمت اجرایی بودهاند بنابراین مردم خود باید دوره تصدی آنان را با آگاهی و بصیرت پیگیری کنند.
وی با اشاره به اینکه در حال حاضر کسانی که از انقلاب سهم خواهی میکنند در مدار خوارج هستند گفت: امروز یک عده در حمایت از ارزشهای انقلاب دو دل هستند.
این مدرس دانشگاه افزود: باید به این مهم توجه کنیم که با انتخاب فرد اصلح قطعا دشمن فشارها را شدیدتر خواهد کرد اما چنانچه مردم پای کار باشند دشمن شکست خواهد خورد زیرا ایران یکی از منابع اقتصادی آنان است.
وی عامل پیروزی در جنگ را مقاومت دانست و بیان داشت: عامل پیروزی بر مشکلات اقتصادی و دیگر مشکلات نیز مقاومت است، قطعا یک دوره ریاضت خواهیم داشت اما یقین بدانید که برطرف خواهد شد.
این مدرس دانشگاه در تشریح دورههای اول ریاست جمهوری در کشور خاطرنشان کرد: اولین دوره ریاست جمهوری دولت به دست یک اقتصاد دان افتاد که ادعا کرد اقتصاد کشور را به سمت اقتصادی موفق و پیشرو هدایت خواهد کرد.
وی ادامه داد: بنی صدر در آن دوره دو مسئله اساسی را مطرح کرد که عبارتند از محدودیت رئیس جمهور در حیطه قانون گذاری و همچنین اجازه ندادن ولی فقیه به آزادی عمل رئیس جمهور، در نهایت پرونده بنی صدر در اسناد لانه جاسوسی به دست دانشجویان خط امام خمینی(ره) افتاد و بعد آنگونه مفتضحانه از ریاست جمهوری کنار گذاشته شد.
وی در پاسخ به این سوال که چرا امام خمینی(ره) بنی صدر را خلع نکرد گفت: چنانچه امام در آن دوره این گونه برخورد میکرد متهم به دیکتاتور شدن میشد بنابراین مسئولیت را برعهده مردم گذاشتند تا مردم خود به اشتباه خود در انتخاب بنی صدر پی ببرند.