* اختیارات زیادی را رئیس جمهور دارد که البته ابهاماتی وجود دارد که آن را حل و فصل خواهیم کرد.
* در ابعاد اختیارات رئیسجمهور عدم شفافیت هست. تداخل ها را با قانون حل می کنیم که دولت های بعدی هم خیالشان راحت باشد. حد و فاصل دولت و مجلس مشخص نیست که ما آن را حل میکنیم.
* مشکل ما با اختیارات نیست، با ابهامات و شفافیت مساله است.
* من قانون شوراها را اصلاح میکنم. که مدیریت یکپارچه و عملیاتی در داخل شهرها و روستاها شکل بگیرد. اختیارات آب و برق و تلفن و ... را به شوراها میدهم. ازهمه ملت ایران میخواهم به بحث انتخابات شوراها برسند. شوراها بخشی از دولت تلقی میشوند. من جایگاه شوراها را تقویت میکنم. لایحه جدیدی می دهم که همه اختیارات شهرها را به شوراها بدهد.
* اصل 15 و 19 قانون اساسی یک ظرفیت خوبی است که انسجام کشور را بسیار بیشتر کند. در کردستان و سقز که صحبت میکردم خانمی گفت شوهرم تیمسار ارتش است ولی چون کرد است نگاه دیگری به وی می شود. نباید اینطور باشد. همه برادران ارتشی و سپاهی انسانهای قابل و فداکاری هستند. کرد و لر و بلوچ و ... ظرفیتهایی هستند. زبان اقوام را تقویت خواهم کرد.
* در مدارس و دانشگاهها میتواند زبان اقوام تدریس شود.
* نگاه به استانها را من تغییر میدهم. همهی ایران تهران نیست. در ایران بزرگ اسلامی خانواده بزرگی هستیم. همه استانها دارای آداب و رسوم خاص خودشان هستند.
* کارآمدی و تعهد معیار انتخاب کابینهام است. امام فرمودند کشور را به دست نااهلان و نامحرمان نسپارید. ما از عمل نکردن به این صحبت امام خیلی آسیب دیدیم.
* من هر کسی رهبری و نظام را قبول داشته باشد و آدم با عرضهای باشد دستش را می بوسم ولو اصلاحطلب یا اصولگرا یا هر چیز دیگری باشد.
* من از مرداب سیاسی فرار میکنم. منتقد که باشد به آدم کمک میشود.
* اگر "گوش" نبود من تا الان از بین رفته بودم، همیشه گوش میدهم تا اگر حرف درست و خوبی بود به آن عمل کنم.
* من معتقد به دولت اخلاق هستم. اولین دولت اخلاق را شکل میدهم. دولت با تواضع و با ادب و فروتنی خودم با مردم برخورد می کنم و از دولتمردان هم میخواهم جلوی مردم خم شوند. اینکه برای مردم دست تکان بدهیم خوب است اما یک طرفه است، ما باید پاسخگو باشیم.
* من در بسیاری از جلسات از دوستانم عذرخواهی کردم. اگر صدایم بلند شده یا حواسم نبوده، از کسانی که در مجموعه بودند عذرخواهی کردم.
* برای هر وزارتخانه به طور متوسط سه نفر تعیین کردهام. برخی از آنها همین نامزدهای انتخاباتی هستند. اخلاقا درست نمیدانم الان اسمشان را بگویم. ما باید از گردنه سخت اقتصاد و فرهنگ حضور کنیم. می شود ما قویترین آدمهایمان را به صحنه نیاوریم؟ به ملت ایران قول میدهم قویترین و توانمندترین افراد کشور که نظام و رهبری را قبول داشته باشند را به صحنه میآورم.
* من با نامزدها دعوا نکردم برای همین روز.
* من 20 سال است می دانستم بالاخره به کمین اقتصاد می خوریم. من خودم را 20 سال است آماده کرده بودم.
* هر دولتی می آید تغییراتی میدهد اما تغییرات من اتوبوسی نخواهد بود.
* من به سردرگمی در سیاست خارجی پایان می دهم. به اینکه منطقه مهم است یا آمریکا یا شرق. من اهرمی درست میکنم که با آن بتوانیم در معادلات بین المللی بتوانیم حضور یابیم. ما در سیاست خارجیمان اهرمی درست می کنیم به نام سیاست منطقهای. اولویت هدفمند من منطقه است. خط تمدنی اسلامی و ایرانی که الان در منطقه داریم به خوبی از آن استفاده نمیکنیم.
* سران کشورهای منطقه را به ایران دعوت میکنم و اتحادیه آسیای جنوب غربی را مطرح میکنم. از روابط با عربستان و مصر بهره میگیرم. نقطه جدیدی را در روابط منطقهای تعریف خواهم کرد.
* بخش زیادی از موضوع هستهای در دولت من حل می شود. از تحریمهای جدید حتما جلوگیری میکنم و تحریمهای فعلی را شروع به کاهش دادن می کنیم. فکر میکنم در پایان 4 سال روابط بین المللی روشن و شفافی داشته باشیم.
ما اصلا نمیگذاریم بحث به تعلیق کشیده شود. بحث را در فضای دیگری پیش می بریم. ما یک بازی برد-برد را با طرف مقابل شروع میکنیم. ما از استراتژی قیچی استفاده میکنیم با لبه پایینی اداره قدرتمند داخل کشور است که آنها ناامید شوند. تا زمانی که ناامید نشوند مذاکره نمیکنند. وقت کشی می کنند. لبه بالایی، دیپلماسی دیپلماسی قوی است. اگر 2-3 نفر پای میز مذاکره می روند، 100 نفر پشت صحنه خواهیم داشت که حتی یک واو هم که در مذاکرات می گویند با برنامه و هدفمند باشد.
* من دو سیاست همگرایی منطقه و موازنه نسبی در فرامنطقه خواهم داشت که باعث می شود من بتوانم نقش خوبی ایفا کنم.
* من در همان شروع کار مجمع عالی اقتصاددانان ایرانی را تشکیل میدهم. من اکثر اینها را می شناسم. عده ای از اینها تا آستانه جایزه نوبل هم پیش رفتند. هم اقتصاددانان ایرانی داخل و هم خارج از کشور. این مجمع کانون مشاورهای قوی برای دولتم خواهد بود. کسانی که وارد این مجمع می شوند اساتید برجسته هستند.
* من جلوی چاپ اسکناسهای بدون پشتوانه را خواهم گرفت. این اولین مصوبه من خواهد بود.
* گرانی اژدهای پنج سر است و من به پنج سر آن حمله میکنم. یکی از آنها تحریم های اقتصادی است، یکی از آنها کشش پایین تولید ملی است، دیگری مساله یارانه هاست و بعدی هم نقدینگی و در نهایت کسر بودجه.
* من برنامه جامعی دارم که هر 5 سر اژدها را مهار میکنم.
* استقلال بانک مرکزی کار سختی نیست. من این کار را می کنم. مثلا میگویم ما میخواهیم گرانی را پایین بیاوریم ولی در ابزارهای بانک مرکزی برای اینکار دخالت نمیکنم.
* اینکه بگویند ظرف چند روز وضعیت را بهبود ببخشیم یا تورم را مهار کنیم، و یا بگویند 100 روزه یا 200 روزه اینکار را می کنیم غیرمنطقی است. من قول میدهم در مدت معقولی و در کوتاهترین مدت مسئله گرانی و بعدش بیکاری را حل میکنم.
امکان ندارد من موفق نشوم. من مطمئنم. اگر امکان داشت موفق نشوم، اصلا نامزد نمی شدم.
* من به 2 دلیل نامزد شدم. اول احساس خطر در حوزه اقتصاد و دوم اطمینان به توانایی خودم. دشمن در عرصه اقتصاد زیر یک خم ما را گرفته است.
* الان هیچ شهرستانی نیست که نرفته باشم و دقیق مطالعه نکرده باشم. من به روستاها هم رفتهام.
* یک چاقوی جراحی خوب است زمانی که یک جراح از آن استفاده کند، اگر دست آدم زنگی بدهید، چه می شود؟. یارانه ها چیز خوبی بوده اما متاسفانه بد اجرا شده و روش های علمی خوب اجرا نشده است. البته منظورم از این مثال دوستانم در دولت نیستند، آنها انسانهای شریفی هستند.
* من 45 هزار تومان را میدهم و البته 65 هزار تومان هم می دهم اما این به مردم داده می شود ولی گرانی به بار نمی آورد. فرمولی دارد نوع دوم یارانهها که ابداعی خود من است.
* من چند برنامه دیگر هم دارم. یکی از آنها 5 میلیون کسب و کار خانگی است. بحث بعدی یارانه سبز است. بانک مردم را تاسیس میکنم. مساله دیگر توانمندسازی بانوان و جوانان است. برنامه بعدی من دادن هدیه عروسی است به جوانان کشور. هدیه 23 میلیون تومانی من می دهم . البته این را به کارخانجاتی میدهیم که نیاز به نقدینگی دارند و بعد یک قبض به جوانان میدهیم که از این کارخانجات تا سقف 23 میلیون تومان جهیزیه بردارند. با یک تیر دو نشون زدیم. هم کارخانجات را سرپا نگهداشتیم و هم اینکه به مشکلات ازدواج جوانان رسیدگی کردیم.
البته درآمد و شغلشان را هم درست می کنیم.
وام مسکن را بیشتر میکنیم و مسکن مهر را هم اصلاح و اجرا میکنیم.
* باید پای دولت را از اقتصاد بیرون بکشیم. برادران ما در نیروهای مسلح که در مقطعی نیاز کشور بود و اگر نمی آمدند به اقتصاد کشور دچار مشکل میشد، الان دیگر باید کارها را به مردم واگذار کنند. الان این ظرفیت در بخش خصوصی هست و البته من تقویت هم میکنم بخش خصوصی را.
* وقتی من میگویم دولت فراگیر، یعنی دولت فراگیر کارآفرین. کارآفرینی از محورهای اصلی کار ماست. من 5 میلیون کسب و کار خانگی را مسابقه کارآفرینی قرار میدهیم.
* من مساله صادرات غیرنفتی را جدی میگیرم. باید کوهی از پولهای بین المللی درست کنیم، 700-800 هزار میلیارد دلار را باید جور کنیم تا ارزش پول ملی کشورمان زیاد شود. قله بلندی از ارزهای معتبر را درست میکنیم که ریال ما آن بالا بنشیند و کسی نتواند تکانش بدهد. این کار از طریق صادرات غیرنفتی است.
* نفت را خام فروشی نمیکنیم بلکه به فرآورده ها تبدیل میکنیم. من بازارچه های مرزی و محورهای شمال به جنوب را درست می کنم و به بنادر ساماندهی میکنم. در مساله صادرات مانند خود اقتصاد من یک انقلابی به پا میکنم که بتوانیم وابستگی اقتصاد به دلار نفتی را کاهش بدهم.
* کارآفرینی محور کار من است. من به یک روستایی هم که خلاق باشد میدان می دهم.
* به گزارش خبرگزاری تسنیم، محسن رضایی افزود: من سهام عدالت را آزاد میکنم و بدهیهایی که مردم به دولت دارند را یا می بخشیم با نظر دوستان مجلس و یا اگر قبول نکردند از جای دیگر جبران میکنم که سهام عدالت آزاد شده و مردم بتوانند خرید و فروش کنند.
* به آنهایی که سهام عدالت نگرفتند هم می دهیم. این 45 میلیون نفر فعلی ممکن است به 50 میلیون نفر برسد.
* فرهنگ در کشور مظلوم است. هیچ کشوری به اندازه ما شعار فرهنگ نمیدهد اما واقعا فرهنگ و هنر و ورزش در کشورمان مظلوم است. من اولین کارم این است که پای سیاست و امنیت را از این سه حوزه بیرون بکشم. چرا دولت ما می آید در انتخابات روسای فدراسیون ها دخالت میکند؟ ما نباید با هنرمندان که ظریف هستند و شیشهای هستند که میشکنند، چکشی برخورد کنیم.
به این نظارت و ارزیابی فعلی اصلا اعتقادی ندارم. چه کسی گفته ما دلسوزتر از هنرمندان برای کشور و برای فرهنگ ملی و اسلامی هستیم؟ من اصلا این حرفها را قبول ندارم.
* من شورای عالی راهبردی هنر را از دولتی ها و هنرمندان تشکیل میدهم که رابطه ما با هنر و فرهنگ سامان یابد و ما از طریق این شورا دخالت کنیم.
من اقتصاد هنر و ورزش و هنر را درست میکنم.
* من وامهایی به هنرمندان میدهم که اگر برای ایران گل بزنند، وامشان را می بخشم ولی اگر نتوانند، وام را پس میگیرم و شوخی هم نداریم.
* من تهاجم فرهنگی و ... را قبول دارم. چند سال پیش به فرانسه رفته بودم، پژوهشی گذاشته بودند تحت عنوان تاثیر فرهنگ آمریکایی روی فرهنگ فرانسوی. یعنی تهاجم فرهنگی برای آنها هم مهم است. من به تعامل فرهنگی شدیدا موافقم. ماهواره و اینترنت چه اشکالی دارد؟ چرا اینقدر محدودیت ایجاد میکنیم؟
البته خیلی جاها نمیگذارند برخی فیلم ها را زیر 18 سال و 10 سال ببینند.
نباید سرعت اینترنت کند شود. ما میتوانیم مراقبت هایی داشته باشیم اما نباید سرعت اینترنت کند شود.
آزادی استفاده از ماهواره را باید داشته باشیم. من به مصونیت بیشتر معتقدم.
* 20 میلیون گردشگر آمریکایی هستند که دنبال پرندهاند و بعضی پرندههایی که دنبالش هستند فقط در ایران است. باید این گردشگران را به ایران بیاوریم. من ثبات را طوری به وجود می آورم که سرمایه های خارجی به کشورمان بیایند. 17 میلیون ژاپنی هست که همین طبیعت را دارند.
* زمینههای گردشگری ما چند برابر ترکیه است. ولی ترکیه میلیاردها دلار از این فرصت استفاده میکند در حالی که ما استفاده ای نمیکنیم.
* به مردم عرض میکنم خودمان را باید آماده کنیم برای پیروزی بسیار بزرگ و عبور از گردنه سخت.
آقا محسن آرامش را از نگاهت احساس کرديم وآن را به قلب ما انعکاس دادي وچشم به دستان پر توانت دوخيم با ياري خدا ياريت مي کنيم .به اميد موفقيتت رئيس جمهور کشور ما
جناب محسن رضايي فرمانده ديروز ميدان جنگ و رزمنده امروزجبهه اقصاد .خسته نباشي دلاور.از خداوند ارزوي پيروزي مسئلت دارم برات عزيزم
اصلح جليليه
آزادکردن ماهواره جز اين که فرهنگ را به سمت و سوي غرب ببرد کاري از پيش نمي برد در برنامه هايي که براي کودکان پخش مي شود اگر دقت کنيم فرهنگ با هم رقصيدن و ...را تبليغ مي کند که با فرهنگ ما هم خواني ندارد.
بايد فرهنگ سازي کرد چون برنامه هاي خوب هم زياد دارد.
بابا ما کشورمون رو از سر راه نياورديم که!
آقاي رصايي اول بايد تصميم بگيره که بالاخره اولين کاري که مي خواد بکنه چيه؟
بعدم اين شهدا و فرماندهان قهرمان جنگ تحميلي رو و پيروزي ملت ايران در اين جنگ رو که مي گه همش مال خودش بوده، سندش رو رو کنه!
بعدم در مورد استراتژي هاي جنگيشون که باعث از دست رفتن تعداد زيادي از جوانان بي نظير اين مملکت بود به مردم توضيح بده.
تا بعد ببينيم اصلا مي تونيم ببخشيمش يا نه؟!
اوه اوه، تازه جام زهر رو هم يادم رفت!
فقط زود جواب در کوچه رو بدين تا نون ها بيات نشده
به خودت بيا دکتر....
رضايي حرف غير منطقي نميزنه، به حرف هاش از ديد بيطرفانه نگاه کن ببين حرفاش طلاست.
1- در مجمع تشخيص مصلحت است
2- دکتراي اقتصاد دارن
3- واقعا برنامه ريزي کرده
4- به بسياري از شهر ها سفر کرده
به نظر من ايشان کسي نيست که فقط شعار بده ، دليلش اين هست که واقعا برنامه دارن. مي تونيد به سايتشون مراجعه کنيد
mrezaei.ir
ويکي رضايي
آخه مقام به دست آوردن به چه قيمت .آدمو ياد زبير در زمان علي (ع) مي اندازه
بنده به دلايل زير به دکتر رضايي راي مي دهم:1-توان بالاي مديريت: آقا محسن در زمان جنگ که يک بحران انساني اجتماعي وسيع بود توان بالاي خود در مديريت بحران را نشان دادند و نمره قابل قبولي کسب نمودند آنهم در آن شرايط تحريم هاي جهاني
2- بصيرت و دور انديشي ايشان :پس از پايان ماموريت خود در دفاع مقدس و بازگشت آرامش در گشور لباس رزم را از تن درآوردو در سنگر علم و اقتصاد به خدمت پرداخت و همان زمان پيش بيني تحريم هاي اقتصادي را نموده و خود را براي
خلق حماسه اقتصادي امروز آماده کرده بودند
3- تشابه شرايط امروز کشور با سالهاي دفاع مقدس: شرايط امروز کشور نيز بي شباهت به زمان جنگ و بحران نيست البته جنگ اقتصادي و تحريم و مديريت بحران لذا با توجه به مديريت موفق بحران حاح محسن در زمان دفاع مقدس مي بايستي به ايشان جهت مديزيت و حل بحران اخير راي داد4-تخصص گرايي و شايسته سالاري: اگر از مشکلات موجود کشور در شرايط فعلي يک مشکل حاد تر باشد بدون شک مشکلات اقتصادي در اولويت است و از ميان کانديداهاي محترم تنها اقتصاد دان در ميان آنها دکتر رضايي مي باشد لذا اگر اعتقاد داريم براي توسعه کشور هر کسي بايد سر حاي خود باشد اين کار را از بالاترين مقام اجرايي گشور آغاز کنيم با انتخاب کانديداي اصلح دکتر محسن رضايي
قضاوت با شماست
با تشکر شهرام
نمي خوام به آقاي رضايي توهين کنم ولي مديريت مد نظر شما در حال حاضر مديريت شکمه نه مديريت اسلامي.