کد خبر:۲۴۵۸۰۱
عربلو در گفت‌وگو با «خبرگزاری دانشجو»:

«زندگینامه امام جواد (ع)» به بازار کتاب می‌آید/تحویل به انتشارات سوره تا پایان هفته

نویسنده کتاب «در میان آتش» گفت: قرار است «زندگینامه امام جواد (ع)» را تا آخر هفته برای چاپ، تحویل انتشارات سوره مهر بدهم.

احمد عربلو در گفت‌وگو با خبرنگار فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، گفت: مدت زیادی است که مشغول کار بر روی زندگینامه امام جواد بوده و الان در حال ویراستاری آن هستم؛ به نظرم کار زیبایی می شود.

 

وی با بیان اینکه قرار است انتشارات سوره مهر در یک مجموعه به 14 معصوم بپردازد، ادامه داد: زندگینامه امام جواد (ع) نیز جزو این مجموعه است که برای نوجوانان منتشر می‌شود.


نویسنده کتاب «از میان آتش» افزود: متاسفانه به زندگی امام جواد (ع) مخصوصاً برای گروه سنی نوجوانان آن طور که باید پرداخته نشده است و امیدوارم این کتاب بتواند کار مناسبی در خصوص زندگی امام جواد (ع) برای این گروه سنی باشد.

 

عربلو اظهار داشت: علاوه بر زندگینامه امام جواد (ع)، یک رمان با موضوع انقلاب اسلامی را در دست دارم که حدود دو سه سالی است که در حال کار بر روی آن هستم، ولی فعلاً تمام توانم را بر روی کتاب «زندگینامه امام جواد (ع)» گذاشته ام.


وی در پایان خاطرنشان کرد: اگر مشکلات کاغذ در کشور برطرف شود قطعاً نویسندگان با آرامش بیشتری به کار خود می پردازند. 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار