علی اسماعیلی رئیس بیست و هفتمین نمایشگاه کتاب شد
آخرین اخبار:
کد خبر:۲۴۶۱۷۷
از سوی وزیر ارشاد؛

علی اسماعیلی رئیس بیست و هفتمین نمایشگاه کتاب شد

با حکم وزیر فرهنگ علی اسماعیلی، سرپرست معاونت امور فرهنگی به عنوان رئیس بیست و هفتمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران منصوب شد.

به گزارش گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، با حکم سیدمحمد حسینی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی علی اسماعیلی، سرپرست معاونت امور فرهنگی به عنوان رئیس بیست و هفتمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران منصوب شد. در این حکم آمده است؛ نظر به ضرورت برگزاری هر چه باشکوه‌تر بیست و هفتمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران در سال 1393 و لزوم برنامه‌ریزی مدون و اعمال دقیق سیاست‌های شورای نمایشگاه، با توجه به تجارب ارزشمند و شایستگی‌ها و قابلیت‌های جنابعالی در امور فرهنگی، به موجب این حکم به عنوان «رئیس بیست و هفتمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران» منصوب می‌شوید.

 

امید است با نظارت دقیق جنابعالی بر مؤسسات و واحدهای تابعه معاونت امور فرهنگی و جلب همکاری و مشارکت سایر سازمان‌ها و نهادهای ذیربط، بزرگترین رویداد فرهنگی کشور به بهترین وجه ممکن برگزار گردد.

 

توفیق جنابعالی و علاقمندان به فرهنگ و ادب این سرزمین را از خداوند سبحان خواهانم.

 

بیست و هفتمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب، اردیبهشت سال 93 در تهران برگزار می‌شود.

پربازدیدترین آخرین اخبار