به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، روزنامه کیهان در نکته های امروز خود نوشت: با سپری شدن 5 روز از اعلام نتیجه نهایی انتخابات ریاستجمهوری و پیروزی حجتالاسلام والمسلمین حسن روحانی، دبیرکل و رئیسشورای مرکزی مجمع روحانیون دراینباره سکوت کرده و حاضر نیستند پیام تبریک خطاب به رئیسجمهور منتخب صادر کنند.
موسوی خوئینیها پیش از انتخابات علنا خواستار تحریم این جشن ملی شد و سکوت او طبیعی است اما خاتمی که از عارف حمایت میکرد، سرانجام مجبور شده بود به اعتبار آرای پایین نامزد اصلاحطلبان در نظرسنجیها و با توصیه مشاوران خود از روحانی اعلام حمایت کند. با این حال اکنون که 5 روز از اعلام نتیجه انتخابات میگذرد، محمد خاتمی حاضر نشده پیروزی حسن روحانی را به وی تبریک بگوید.
این در حالی است که همه رقبای انتخاباتی روحانی، پیروزی وی در انتخابات و جلب اعتماد اکثریت مردم را تبریک گفتند. آقای روحانی در اولین کنفرانس مطبوعاتی خود تصریح کرد که روحانی رئیسجمهور همه ملت است و نه گروهها و اشخاص خاص.خاتمی دیروز در پیامی درگذشت جلیل شهناز از اساتید موسیقی را تسلیت گفت.
شایان ذکر است رجب مزروعی عضو خارجنشین حزب مشارکت پیش از انتخابات در مصاحبه با رادیو فردا گفته بود: اگر روحانی شکست بخورد، مصیبتی برای اصلاحطلبان نیست چرا که آنها نیروی اجتماعی خود را دارند.
ماجرای تقابل دیرین روحانی با افراطیون مدعی اصلاحات
نوع تعامل جریانهای افراطگرا با نامزد پیروز انتخابات داستان جالبی دارد.حسن روحانی در حالی نامزد انتخابات شد که افراطیون مدعی اصلاحات به دلایل برخی سوابق در گذشته، روی خوشی به او نشان نمیدادند. وی در سال 1378 آشوبگران خیابانی را «اوباش» و «حقیرتر و پستتر از آن که بتوانند براندازی کنند» توصیف کرده بود.
او همچنین چند روز بعد از فتنهانگیزی فتنهگران در 25 بهمن 1389 ضمن سخنانی در نشست مجلس خبرگان رهبری تصریح کرد: اقدام فتنهگران در روز 25 بهمن به بهانه حمایت از مردم تونس و مصر اقدامی خطرناک و حساب شده برای سوءاستفاده دشمنان بود که توسط رهبری معظم و با حضور حماسی مردم خنثی شد.
وی با اشاره به خیزش اسلامی در سراسر منطقه شمال آفریقا و خاورمیانه و جرقه این خیزش از کشور تونس گفته بود: بیداری اسلامی که ریشه در قرن نوزدهم و بیستم دارد و ایران پیشتاز این حرکت بوده است، قطعا از عوامل اصلی این خیزش است. آمریکا و کشورهای غربی میخواهند با جایگزین کردن مدلهای حکومتی مورد حمایت خود، خیزشهای مردمی را منحرف کنند و الگوهای حکومتی کاذب برای آنها بسازند و از طرف دیگر آنها را از الگوی انقلاب ایران دور کنند.
حجتالاسلام والمسلمین روحانی اسفند سال گذشته نیز در دیدار جمعی از دانشجویان و در پاسخ به این سؤال که «نظرتان درباره وقایع پس از انتخابات سال 88 چیست؟» اظهار کرد: اعتراض اولیه بخشی از مردم پس از انتخابات و برخی از انتقادها طبیعی بود. گرچه هر حرکتی باید از مسیر قانونیاش انجام شود. اما بعد از این که مقام معظم رهبری نظرشان را در نماز جمعه به صراحت اعلام کردند که هرگونه اعتراضی باید در چارچوب قانون ادامه پیدا میکرد میبایست اعتراضها شکل قانونی به خود میگرفت. من معتقدم مشکلات در خیابان حل و فصل نمیشود.
وجه دیگر انتقاد روحانی از تندروی مربوط به سوابق عملکرد مدعیان اصلاحطلبی است که خواستار حمایت از صدام در برابر آمریکا بودند. وی خرداد سال 1390 در مصاحبه با یکی از نشریات و در بیان تندرویهای جریان موسوم به چپ در مجلس سوم گفت: در همین مجلس سوم که اکثریت در دست جناح چپ بود، وقتی شورای عالی امنیت ملی تصمیم گرفت در ائتلاف غرب علیه عراق بیطرف باشد، تندروها در مجلس شلوغ کردند و داد و فریاد به پا کردند که چرا شورایعالی چنین تصمیمی گرفته است و ما باید از صدام طرفداری کنیم، زیرا میخواهد با آمریکا بجنگد. حتی یکی از نمایندگان مجلس او را با خالد بن ولید مقایسه کرد. اتفاقاً من در آن جلسه حاضر بودم و عصبانی شدم و گفتم اتوبوس دم در آماده است؛ هر کس میخواهد به صدام کمک کند، به بغداد برود!
وی اضافه کرد: «آنها میگفتند از صدام که آنقدر در جنگ با ایران مرتکب جنایت شده است و به کویت هم حمله کرده است، حمایت کنیم. در حالی که او اگر در کویت باقی میماند و جلویش گرفته نمیشد، خطر بزرگی برای ما بود. اصلاً هم فکر نمیکردند که در صورت اعمال این سیاست، باید با 30 کشور میجنگیدیم».
این جریان (از جمله برخی سران سازمان مجاهدین انقلاب و حزب مشارکت) در دوره اصلاحات خواستار حمایت از طالبان مقابل آمریکا بودند.
احتمالا به اعتبار همین سوابق بود اصلاحطلبان تا هفته آخر قبل از انتخابات 92 با نامزدی روحانی مخالف بودند و تاکید میکردند او مطلقا اصلاحطلب نیست. این تعبیر را بسیاری از زعمای حزب مشارکت و مجمع روحانیون و حتی کسانی مانند عارف مکررا تکرار کردند که روحانی را اصلاحطلب نمیدانند. عارف 15 اردیبهشت تأکید کرده بود روحانی اصولگراست و نمیتواند محل اجماع اصلاحطلبان باشد.
همین تعبیر را محمد سلامتی دبیرکل سازمان (منحله) مجاهدین انقلاب مرداد سال 1387 و هنگامی که روحانی به نامزدی ابراز تمایل کرد، عنوان نمود و گفت: نامزد جبهه اصلاحات باید تفکر اصلاحطلبی داشته باشد و روحانی اصلاحطلب نیست.نکته جالب اینکه فردی با مختصات زیباکلام نیز 24 فروردین امسال اعلام کرد: روحانی اصلاحطلب نیست و اگر نامزد شود بیش از 2 میلیون رای نخواهد آورد.
او 12 خردادماه نیز به روزنامه آرمان گفته بود: ایدهآل من نه تنها آقای روحانی نیست بلکه حتی عارف و خود رئیس دولت اصلاحات هم نیست. ایدهآل من واسلاو هاول، آنگ سان سوچی، مهدی بازرگان و نلسون ماندلا است.با این همه زیباکلام در فیلم تبلیغاتی دوم حسن روحانی حضور داشت!حمایت اجباری اصلاحطلبان از روحانی پس از آن صورت گرفت که در نظرسنجیها معلوم شد عارف بیش از 7 درصد آرا را ندارد.
تقلب نتانیاهو در قضاوت درباره رئیس جمهور جدید ایران
نخستوزیر اسرائیل برای چندمین بار گفت نباید خود را گول بزنیم و تحت تأثیر این ادعا قرار گیریم که رئیس جمهور جدید ایران میانهرو است.
به گزارش جروزالمپست نتانیاهو بعد از جلسه کابینه این رژیم گفته است: من تحت تأثیر واژه میانهرو قرار نمیگیرم. حسن روحانی نیز اسرائیل را «شیطان بزرگ صهیونیستی» میخواند. غرب نباید خیال باطل داشته باشد.
وی اظهار داشت: ما خودمان را فریب نمیدهیم. باید به یاد داشته باشیم که ابتدا نامزدهایی که با دیدگاههای حاکمیت موافق نبودند، رد صلاحیت شدند و از میان کسانی که صلاحیتشان تأیید شد، یک نفر انتخاب شد. ما همچنان در مورد شخصی صحبت میکنیم که اسرائیل را «شیطان صهیونیستی بزرگ» میخواند. نتانیاهو خاطرنشان کرد: رهبر عالی ایران است که در مورد سیاست هستهای این کشور تصمیمگیری میکند.
نتانیاهو با اشاره به «محمد خاتمی» گفت: وی نیز از طرف غرب فردی میانهرو در نظر گرفته میشد، اما هیچ تغییری در سیاستهای تهاجمی ایران اعمال نکرد.نتانیاهو البته در اظهارات خود مطلب خلاف واقعی نیز گفته و اصطلاحاً وسط دعوا نرخ تعیین کرد. آنجا که ادعا میکند آقای روحانی اسرائیل را شیطان «بزرگ» صهیونیستی میداند. این در حالی است که اسرائیل در ادبیات مقامات ایرانی به عنوان شیطانک، رژیم کودککش، و سگزنجیری آمریکا و نه بیشتر قلمداد میشود.
در همین حال یوتال اشتاینتس وزیرامور استراتژیک رژیم صهیونیستی گفت مادام که ما تغییر ملموسی پس از انتخاب روحانی به عنوان رئیس جمهوری جدید ایران نبینیم باید بپذیریم سیاستهای ایران درباره برنامه هستهای تغییری نکرده است.
به گزارش روزنامه «النشره» چاپ لبنان، «اشتاینتس» گفت: بهتر است پیشاپیش انتخاب روحانی به ریاست جمهوری ایران را جشن نگیریم. او از نامزدهای دیگر،میانه روتر بود اما شخص اصلاحطلبی نیست و غرب نباید چنین توهمی را در سر بپروراند. باید تحریمها را تشدید کرد و به تهدید نظامی ادامه داد.
شیمون پرز رئیس رژیم صهیونیستی نیز به آسوشیتدپرس گفته است: روحانی میانهروترین نامزدهاست و انتخاب او برای تغییر بود اما او را باید با کارهایش در آینده محک زد و سنجید.یادآور میشود تروریستهای قاتل دانشمندان هستهای ایران از سوی سرویس جاسوسی موساد آموزش دیده و برای ارتکاب جنایت گسیل شده بودند.
متاسفانه مردم به یک روحانی مضاعف رای دادند!
یک پادوی خیابانی فتنه سبز میگوید: انتخاب روحانی به نفع حاکمیت بود و مردم یک بار دیگر به یک آخوند رای دادند.«محمد-ن» از عناصر فیلمسازی است که با بندبازیهای متعدد پولهای هنگفتی را از بیتالمال بالا کشید و سپس در فتنه سبز به خیال اینکه ریل عوض شود، ماهیت منافق خود را بیرون ریخت.
او با وجود تقلای فراوان برای به چشم آمدن و احیانا بازداشت شدن، از سوی مراجع امنیتی و قضایی جدی گرفته نمیشود. آقای «ن» به دویچهوله گفته است: انتخاب روحانی یک خون تازه برای نظام بود[!] و متاسفانه در شرایطی که نظام در بنبست بود، مردم مجددا به احیای نظام رای دادند و یکبار دیگر به یک آخوند و به یک روحانی مضاعف رای دادند.
وی این را هم گفته که «اصلاحطلبان مطلقا به این سمت نخواهند رفت که مطالبات رادیکال و تند و تیز از آقای روحانی داشته باشند. شیوه خاتمی در این 4 سال که سعی کرد خود را در داخل نظام جای دهد، شاهد است. فقط میماند فضای مجازی که خواستههای بسیار جلوتری از اصلاحطلبان دارند. آقای روحانی و دوستانشان مطلقا وارد مقوله ولایتفقیه نخواهند شد. این چیزی نیست که بتوان از او توقع داشت».
شايد اين هم يه بامبول ديگه باشه...
آخه اينا که کوتاه بيا نيستند
حالا تماشا کن
مطمئن باشيد تندروها و افراطيون تو دولت روحاني جايي ندارند چه اصلاح طلب و چه اصول گرا
مطالب کيهان رو جدي نگيرين...
آقاي روحاني اگر يک درصد اصلاح طلب باشه ، نود و نه درصد کارگزارانيه
دلم براي اون دسته آدمهايي ميسوزه که فکر کردن به سوپرمن راي دادند(البته اونايي که حافظه تاريخيشون حداکثر شانزده ساله)
همچنين براي اصلاح طلبهايي که خيلي وقته از دور رقابت حذف شدند و همچنان فکر ميکنند هستند
به اميد اعتلاي هرچه بيشتر اسلام و ايران
آقا اينا تلفني صحبت کردن تبريک گفتن
خب طبيعيه صداوسيما تبريک خاتمي رو اعلام نکنه، 4 سال قيافشو نشون نداده بياد تبريکشو نشون بده؟؟؟
به اين اختلافات دامن نزنيد تورو خدا
اصلا فرض بر اين باشه اينا باهم درگير باشن به نفع ملته؟؟؟