کد خبر:۲۴۶۷۵۲
موسوی در پاسخ به «خبرگزاری دانشجو»:

اختلافی با دانشگاه یاسوج در مورد زمین‌های کشاورزی نداریم

رئیس سازمان جهاد کشارزی استان گفت: زمین تحقیقاتی «چم خانی» متعلق به جهاد کشاورزی است که دانشگاه یاسوج درخواست واگذاری آن را داشت و در این زمینه هیچ اختلافی با آن‌ها نداریم.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو»‌ از یاسوج، سید یعقوب موسوی پیش از ظهر امروز در نشست خبری خود یکی از مهم ترین اولویت های سازمان جهاد کشاورزی برای کهگیلویه و بویراحمد را طرح آمایش سرزمینی عنوان کرد و گفت: با توجه به تاثیر فراوان مدیریت و شناخت اقلیم در بخش کشاورزی، سیاسیت سازمان بر این است که نقشه پوشش گیاهی استان را تهیه و بر اساس ان مدیریت علمی امایش سرزمینی را انجام دهیم.


وی سطح زیرکشت گندم دیم و آبی در استان را در سال زراعی جاری به ترتیب 96و30 هزار هکتار عنوان کرد  و گفت: سطح زیرکشت جو دیم و آبی در سال زراعی جاری نیز به ترتیب 35 و سه هزار هکتار  و میزان تولید گندم و جو در استان را در سال زراعی جاری به ترتیب 182 و 64 هزار تن در دو بخش دیم و آبی بوده است.


رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان در پاسخ به خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» مبنی بر اختلاف با دانشگاه یاسوج بر سر زمین های کشاورزی منطقه چم خانی، گفت: زمین های چم خانی متعلق به مرکز تحقیقات کشاورزی جهاد کشاورزی است که زیر کشت گندم ها و جوهای بذری قرار دارد و در آنجا کار های تحقیقات کشاورزی انجام می گیرد.


وی افزود: با توجه به تحقیقاتی بودن این زمین ها، دانشگاه یاسوج در خواست واگذاری انها را به مجموعه دانشگاه کرد و چون متعلق به مرکز تحقیقاتی ما می باشد مخالفت شد و هیچ اختلافی با دانشگاه یاسوج بر سر این مساله نداریم.


موسوی ادامه داد: خودم دانشگاهی هستم و ارتباط ما با دانشگاه ارتبطا خوبی است و سعی در تقویت این ارتباط و استفاده از ظرفیت اساتید و دانشجویان رشته کشاورزی داریم.


وی به تامین مرغ مورد نیاز استان در ماه رمضان اشاره کرد و گفت: برای نخستین بار در تاریخ استان، حدود 600 تن ذخیره مرغ که عمئه ان تولید خود استان است برای ماه رمضان مردم استان ذخیره داریم .
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار