کد خبر:۲۴۷۰۲۲
رقابت در گیشه چگونه است؟

«خودزنی» کاوری به جایی نرسید/ «بی‌تابی بیتا» رکورد زد

«بی تابی بیتا» توانست ظرف 10 روز به فروش 115 میلیون تومانی دست یابد که این رقم قابل توجهی برای این فیلم است.

گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»؛  فیلم «برف روی کاج‌ها» به کارگردانی پیمان معادی توانست بعد از 57 روز اکران به فروش بالای یک میلیارد دست یابد، از سوی دیگر فیلم «بی تابی بیتا» ساخته  مهرداد فرید توانست بعد از 10 روز اکران به فروش 115 میلیون تومان دست یابد و این رقم قابل توجهی برای این فیلم به حساب می آید. 
 
«برف روی کاج ها» یک میلیارد و 33 میلیون تومانی شد 
 
فیلم «برف روی کاج ها» ساخته پیمان معادی ظرف مدت 57 روز اکران به فروش یک میلیارد و 33 میلیون تومان دست یافت.
 
داستان فیلم «برف روی کاج ها» به برهه ای کوتاه از زندگی زوجی میانسال می پردازد که بعد از 14سال زندگی مشترک درگیر مشکلاتی شده اند. رویا(با بازی مهناز افشار) معلم پیانیست که به خاطر نگرانی از غیبت دوهفته ایِ یکی از شاگردانش، پیگیر دلیل غیبت او می شود اما به طور اتفاقی متوجه می شود که این شاگرد با همسرش، علی(که حسین پاکدل بازی اش می کند) رابطه ای مخفیانه دارد
 
مهناز افشار، صابر ابر، حسین پاکدل، حسن معجونی و ویشکا آسایش و با حضور شیرین یزدان‌بخش  در این فیلم به ایفای نقش پرداخته اند. روایت می‌شود.

 

«یکی برای همه» و فروش 252 میلیونی‌اش
 
فیلم «یکی برای همه» ساخته محمد آهنگرانی نیز توانست ظرف مدت 31 روز به فروش 252 میلیون تومانی دست یابد؛ این در حالی است که این فیلم در هفته گذشته 250 میلیون تومان فروش کرده بود و ظرف 7  روز تنها 2 میلیون تومان فروش داشته است!
 
داستان ساکنان یک آپارتمان را روایت می‌کند که به دلیل تعارض دیدگاه‌هایشان مشکلاتی پیدا می‌کنند. اکبر عبدی، نیوشا ضیغمی، میرطاهر مظلومی، مجدی مشیری، سیاوش خیرابی، شهرام عبدلی، اکرم محمدی، فلور نظری، مهرداد ضیایی و هیلا اکرانی از جمله بازیگران این فیلم هستند.

 

 فروش 605 میلیون تومانی «چه خوبه که برگشتی» 
 
فیلم «چه خوبه که برگشتی» ساخته داریوش مهرجویی توانست بعد از گذشت 22  روز از اکران به رقم 605 میلیون تومان برسد.

 

داستان فیلم درباره فرزاد، جراح دندان‌پزشک، است که پس از سال‌ها به ایران می‌آید تا دور از مسائل آشفته زندگی‌اش، نفسی تازه کند؛ ولی ورود او هم‌زمان است با پدیدار شدن یک شیء مرموز شبه‌فضایی و خانم دکتر یاسمین و سنگ‌های جادویی‌اش که رفاقت دیرینه فرزاد و کامبیز را که سال‌هاست در همسایگی هم و در کنار دریا زندگی می‌کنند، به جدالی بیهوده می‌کشاند.
 
رضا عطاران، حامد بهداد، مهناز افشار، همایون ارشادی، علیرضا جعفری و راضیه فرجی با حضور رویا تیموریان و حسن پورشیرازی بازیگران «چه خوبه که برگشتی» هستند.
 
 «تلفن همراه رئیس جمهور» و فروش 560 میلیون تومانی
 
فیلم «تلفن همراه رئیس جمهور» سومین ساخته علی عطشانی است که 650 میلیون تومان برای ساخت آن هزینه شده است با این حال این فیلم با گذشت 34 روز از زمان اکران توانست به فروش  560 میلیون تومانی در سینماهای تهران و شهرستان دست یابد.


 این فیلم که در آن مهدی هاشمی، بهناز جعفری، نیکی کریمی، اکبر عبدی و...به ایفای نقش پرداخته اند داستان پیرمردی که شغلش باربری است و قصد خرید سیم‌کارت و تلفن همراه را دارد که دست بر قضا سیم کارت خاموش سالیان گذشته رئیس جمهور مورد معامله قرار می‌گیرد و....

 

فروش 70 میلیونی «آقای الف» 
 
فیلم «آقای الف» به عنوان اولین فیلم سه بعدی ایران به کارگردانی عطی عطشانی و صرف هزینه 850 میلیون تومانی ساخت توانست در طول 43 روز تنها 70 میلیون تومان فروش داشته باشد.


 این فیلم  داستان امیر ادیب، تاجر جوان ایرانی در حالی که قرار است در مزایده بزرگ بورس شرکت کند، با شخصی روبرو میشود که به او می گوید تا دو هفته دیگر خواهد مرد.
 
 پوریا پورسرخ، لیلا اوتادی، شاهین نجومی، نیما شاهرخ شاهی، مهران رجبی، مهدی فقیه، خشایار راد، حسام شجاعی، مهدی مقدم و.... در این فیلم به ایفای نقش پرداخته اند.
 

«بی تابی بیتا» با فروش 115 میلیون تومانی رکورد زد

 

«بی‌تابی بیتا» داستان بیتا دختری جوانی است که به تازگی در یک مطب دندانپزشکی به عنوان منشی، مشغول به کار شده است. همه چیز وفق مراد اوست تا این که برخی از بیماران به او تهمت‌های ناروایی می‌زنند. امیر که به عنوان دستیار دندانپزشک دل به بیتا بسته نمی‌تواند این تهمت‌ها را تحمل کند.


در این فیلم حامد بهداد، الهه حصاری، مجید مشیری، فریبا کوثری، نگار حسن زاده و... به ایفای نقش پرداخته‌اند.


خودکشی کاوری با فیلم «خودزنی»


فیلم «خودزنی» اولین فیلم مستقل احمد کاوری توانست پس از 10 روز اکران به فروش 35 میلیون تومان دست یابد.

 

این فیلم داستان فردی به نام کیانوش است که پس از آزادی از زندان به دنبال یافتن همسر سابق و فرزندش میرود. او در این مسیر با مشکلات و خطرهایی مواجه میشود و برای اعاده حیثیت و بازپسگیری خانواده از دست رفتهاش تلاش می‌کند.


امیررضا دلاوری، لعیا زنگنه، آتیلا پسیانی، محمدرضا شریفینیا، نیما شاهرخشاهی، تینا آخوندتبار، نادر سلیمانی، سینا رازانی، امیریل ارجمند، امیر غفارمنش، حسام حمیدی و امین حیایی در این فیلم به ایفای نقش پرداخته‌اند.

 

«زبان مادری» و فروش 15 میلیون تومانی!

 

«زبان مادری» به کارگردانی قربان محمدپور توانست به فروش 15 میلیون تومانی ظرف 10 روز اکران دست یابد.


این فیلم برداشت آزاد از یکی از داستان های مثنوی معنوی است و داستان خانواده ای است که شبی می خوابند و صبح که از خواب برمی خیزند زبان آنها تغییر کرده است پدر عربی صحبت می کند مادر اسپانیایی و پسر نیز هندی، دختر خانواده که شب گذشته در منزل عمویش بوده صبح هنگام بازگشت به منزل با تغییر زبان خانواده اش مواجه می شود.


این فیلم دارای چهار شخصیت اصلی است که هر یک بر یکی از زبان های هندی، عربی و اسپانیایی صحبت می کنند و تنها یکی از آنها فارسی صحبت می کند.


شهره قمر، پیر داغر (لبنان)، ماریا گارسیا (اسپانیا)، بهروز چاهل (هند)، امیرمحمد زند، ناصر فروغ، خشایار راد و هستی مهدوی فر از بازیگران این فیلم هستند.


 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار