کد خبر:۲۴۷۳۵۳
معاون هماهنگی دانشگاه آزاد:

اعضای هیات امنای استانی دانشگاه آزاد تا 1 ماه آینده تعیین می‌شوند

معاون هماهنگی دانشگاه آزاد با اشاره به صدور حکم 350 نفر از اعضای هیات امنای استانی دانشگاه آزاد در کشور گفت: اعضای هیات امنای استانی دانشگاه آزاد سراسر کشور تا 1 ماه آینده تعیین می‌شوند.
اعضای هیات امنای استانی دانشگاه آزاد تا 1 ماه آینده تعیین می‌شوند

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از خرم آباد، شایان فر امروز در اولین جلسه هیات امنای استانی دانشگاه آزاد لرستان در محل دانشگاه آزاد خرم آباد بیان داشت: برای ایجاد هیات امنای استانی دانشگاه آزاد در سراسر کشور باید برای 496 نفر از اعضا حکم صادر شود که تا کنون حکم 350 نفر صادر شده و حکم مابقی اعضا نیز تا یک ماه آینده صادر می شود.

 

وی افزود: برای اعضایی مانند روسای هیات امنای استانی، نمایندگان ولی فقیه در استان ها و استانداران حکم صادر شده است؛ اما برای اعضایی مانند نخبگان علمی و فرهنگی هر استان هنوز بخشی از احکام باقی مانده است.

 

معاون هماهنگی دانشگاه آزاد کشور از افزایش مشارکت نخبگان در مدیریت دانشگاه، تمرکز زدایی و استفاده از افکار مختلف و افزایش انگیزه در راستای توسعه آموزش عالی را از اهداف ایجاد هیات امناهای استانی در دانشگاه های سراسر کشور نام برد و گفت: تهیه و تدوین برنامه جامع میان مدت و بلند مدت واحدهای دانشگاهی استان، تهیه و تصویب ساختار تشکیلاتی و آیین نامه های مالیاتی و اداری هر واحد دانشگاهی استان و تصویب تاسیس، انحلال و یا توسعه مراکز دانشگاهی در استان بخشی از وظایف هیات امنای استانی دانشگاه های آزاد سراسر کشور است.

 

شایان فر تصریح کرد: با ایجاد هیات امنای استانی دانشگاه آزاد در هر استان تصمیمات کلیدی مرتبط با دانشگاه آزاد توسط این هیات اتخاذ می شوند.

 

وی ادامه داد: انتخاب رئیس بزرگترین واحد دانشگاه آزاد که به عنوان رئیس هیات امنای دانشگاه های آزاد آن استان هم محسوب می شود به پیشنهاد رئیس دانشگاه آزاد کشور و تایید شورای عالی انقلاب فرهنگی و انتخاب روسای دیگر واحدهای استانی با پیشنهاد رئیس دانشگاه آزاد کشور و تایید اعضای هیات امنای آن استان انجام می شود.

 

معاون هماهنگی دانشگاه آزاد کشور ابراز امیدواری کرد که با راه اندازی هیات امنای استانی در دانشگاه های آزاد کشور تصمیمات جمعی جایگزین تصمیمات فردی شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار