آخرین اخبار:
کد خبر:۲۴۸۲۶۲

«جای امن گلوله‌ها» به چاپ چهارم رسید

کتاب «جای امن گلوله‌ها» به خاطرات عبدالرضا آلبوغبیش توسط انتشارات سوره مهر به چاپ چهارم رسید.

به گزارش گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، کتاب «جای امن گلوله‌ها» به خاطرات عبدالرضا آلبوغبیش از مدافعان خرمشهر در روزهای آغازین جنگ و همچنین خاطرات او از حضور در 8 سال دفاع مقدس اختصاص دارد.

 

عنوان «جای امن گلوله‌ها» اشاره است به عبدالرضا که 13 گلوله به تنش اصابت کرده و هنوز 5 گلوله در بدن او باقی است و نمی‌شود آنها را بیرون بیاورند. این کتاب در اولین روز از آبان ماه سال 89 با حضور محسن مؤمنی، رییس حوزه هنری، مرتضی سرهنگی مدیر دفتر ادبیات و هنر مقاومت حوزه هنری، عبدالرضا البوغبیش روای کتاب، جواد کامور بخشایش نویسنده کتاب و ... در تالار مهر حوزه هنری رونمایی شد.

 

فیلم مستندی از زندگی عبدالرضا البوغبیش به عنوان ضمیمه کتاب موجود است همچنین این اثر در سال 91 برگزیده کتاب سال تبریز شده است. کتاب «جای امن گلوله‌ها» تولید دفتر ادبیات و هنر مقاومت حوزه هنری است که در 280 صفحه،قطع رقعی و در تیراژ 2 هزار و 500 جلد توسط انتشارات سوره مهر به چاپ چهارم می‌رسد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار