به گزارش خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو» دکتر حکیمی عصر امروز در نشست خبری خود با اصحاب رسانه با بیان اینکه در ستاد آقای روحانی احساس کردیم نمی توانیم بدون کمک شخص ایشان ستاد مردمی را تشکیل دهیم ادامه داد: با کمک دکتر روحانی ستاد مردمی ایشان را به همراه دوستانی چون آقای علوی در خیابان نجاتالهی ایجاد کردیم.
نماینده مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه ستادهای رئیس جمهور منتخب تعطیل نشده است ادامه داد: در سفرهای استانی نامههای بسیاری به دست آقای روحانی رسید که ما برای رسیدگی به این قضیه همچنان ستادها را فعال نگهداشتهایم.
وی با تشکر از مقام معظم رهبری و ملت ایران برای خلق حماسه سیاسی اظهار داشت: نقش رسانهها در این زمینه بسیار فعال بود و باید از اهالی رسانه در خلق این حماسه بزرگ تشکر کرد.
حکیمی دولتی را موفق دانست که پاسخگوی مردم باشد و ادامه داد: دولتی در اجرای برنامههایش موفق است که در تحقق وعدههای انتخاباتی خود مفید عمل کند.
رئیس ستاد مردمی رئیس جمهور منتخب در ادامه به سوالات خبرنگاران پاسخ داد.
وی درباره سوالی در خصوص نقش رسانهها در عرصه سیاسی کشور گفت: من قبل از همکاری با جناب روحانی در چند زمینه با ایشان به توافق رسیدهام. ولایتپذیری، اصولگرایی و دفاع از ارزشهای انقلاب اسلامی و بردن کشور به سمت عقلانیت و تدبیر از جمله مواردی بود که قبل از همکاری با آقای روحانی در مورد آنها به توافق رسیدیم.
رئیس ستاد مردمی روحانی در پاسخ به این پرسش که اعضای کابینه چه کسانی هستند نیز گفت: در حال حاضر لیدر مجموعه دکتر روحانی است و به تبع آن سند مجموعه نیز خود ایشان میباشد.
وی به ذهنیت مجلسیان به دولت با توجه به عملکرد دولت دهم و نهم اشاره کرد و گفت: با توجه به فضای که در دوران گذشته در مجلس وجود داشت آنها دولت را یک مسئول قانونگریز میدانستند و شرایط و سختیهای آن دوران باعث شد که مجلس جدید آماده هر گونه همکاری با رئیس جمهور منتخب باشد و امیدوارم که برخی از دوستان ناباب باعث تغییر این موضعگیری نشوند.
رئیس ستاد مردمی روحانی ادامه داد: در زمان انتخابات دو حزب رسما باروحانی همکاری میکرد یکی حزب وفاق ملی و دیگری حزب اعتدال و توسعه که در حال حاضر محوریت فعلی با حزب اعتدال و توسعه است.
حکیمی نگرانی مجلسیان را در تشکیل کابینه از اعتدالگرایی و تعریف آنها از حزب اعتدال و توسعه دانست و گفت: بعید است که دکتر روحانی در کابینه خود فقط از این افراد استفاده کند و تا این لحظه هیچ فردی بهعنوان عضو قطعی در کابینه بسته نشده است و از آنجایی که جناب روحانی فردی معقول و منطقی هستند تا دقیقه 90 تصمیم خود را برای هیچ کس مشخص نخواهند و در این مورد تصمیم نهایی را خودشان میگیرند.
رئیس ستاد مردمی روحانی در پاسخ به سوال خبرگزاری مبنی بر اینکه از طرح دکتر آشنا بهعنوان یکی از مشاورین رئیس جمهور منتخب و یک تئوریسین سیاسی در زمینه فراخوان عمومی برای استفاده از نخبگان در کابینه یازدهم و همچنین نقش دکتر آشنا در کابینه آتی نیز گفت: بار دیگر تأکید میکنم که تااین لحظه هیچ کدام از اعضای کابینه یازدهم مشخص نیست و آقای روحانی دقیقه 90 نظر خود را در این زمینه اعلام خواهد کرد.
حکیمی ادامه داد: انتخاب اعضای کابینه حق طبیعی جناب روحانی است و تصمیم نهایی در این زمینه با خود ایشان است و دلیلی ندارد کسانی که زمانی به هر نحوی با ستاد ایشان همکاری میکردند در شرایط کنونی بهدنبال سهمخواهی باشند.
وی در ادامه به صحبتهای خود با احمدینژاد در مورد مسائل کشور اشاره کرد و گفت: در زمانی که بهعنوان یک فرد متخصص در دوران آقای احمدینژاد احساس خطر کردم شجاعانه نظرات خود را با ایشان مطرح کرده و امیدوارم که بتوانیم با همکاری یکدیگر مشکلات موجود کشور را حل کنیم.
رئیس ستاد مردمی روحانی به انحلال سازمان مدیریت توسط احمدینژاد اشاره کرد و گفت: به احمدینژاد گفتم که یکی از ضروریات فعلی کشور احیای سازمان مدیریت و برنامهریزی است.
وی تأکید کرد: از تمام ایدهها و طرحهای دوستان برای حل مشکل کشور استفاده شده و رئیس جمهور منتخب نیز قطعا از آن استقبال خواهند کرد.
حکیمی همچنین در پاسخ به سوال دیگری درباره استفاده از افراد متخصص و نخبه در کابینه آینده نیز گفت: وظیفه هر عضو کابینه یازدهم است که برای حل مشکلات کشور علاوه بر فعالیتهای شخصی و تیمی از یک گروه ده نفره که شامل افراد نخبه میشود استفاده کنند.
وی با اشاره به اینکه برای حل مشکلات کشور از دو سال پیش برنامهریزی کردهایم گفت: دو موضوع در شرایط فعلی میتواند نجاتدهنده کشور باشد یک وحدت ملی و دومی علم و زمانی دولت آقای روحانی موفق میشود که افراد عضو آن مسلط به علم باشند.
حکیمیپور از طراحی سایتی در زمان انتخابات برای تبلیغات خبر داد و گفت: در دوره تبلیغات انتخاباتی سایتی را به نام tadbirtv.ir طراحی کردیم که در آن افراد میتوانند آزادانه سوالات خود را مطرح کنند.
رئیس ستاد مردمی روحانی در پاسخ به این سوال که آیا در کابینه آینده از اعضای کابینه احمدینژاد نیز استفاده خواهید کرد یا خیر گفت: ایشان از تمام اعضا و تفکرات استفاده خواهند کرد و حتی در مورد چند نفر از اعضای کابینه احمدینژاد نیز در حضور ایشان بحث شد و همین جا صراحتا اعلام میکنم که تا این لحظه نگاه روحانی به تشکیل کابینه فراجناحی بوده و با این نگاه این موضوع را پیگیری کردهاند.
وی ادامه داد: یکسری از دوستان آقای روحانی به علت کهولت سن نمیتوانند در کابینه حضور داشته باشند و یکسری از افراد هم که بعضا در فتنه 88 نقش داشتهاند به مشاورین ایشان چسبیده و خواهان حضور در کابینه هستند که ما باید با همکاری با یکدیگر نگذاریم این افراد وارد کابینه شوند و فکر هم نمیکنم که ایشان تمایلی برای استفاده از این افراد در کابینه یازدهم داشته باشند.
حکیمیپور در ادامه به دلایل نمایندگان برای تحقیق و تفحص از معاونت راهبردی ریاست جمهور اشاره کرد و گفت: یک فرد عادی در معاونت راهبردی مبلغ چهار میلیون تومان حقوق میگیرد و در این معاونت مبلغ 250 میلیون دلار بر طبق قانون باید به آشیانه جمهوری اسلامی اختصاص داده میشد و مسئولین طراز اول نظام را با این مبلغ برای پیشبرد اهداف کشور ساپورت میکردند اما این آشیانه تا به حال بازسازی نشده است.
وی عدم رسیدگی به خانوادههای شهدا و پرداخت هزینههای درمانی جانبازان را از دیگر دلایل درخواست تحقیق و تفحص مجلس از معاونت راهبردی دانست و گفت: به قشری که برای نظام زحمت فراوان کشیدهاند یعنی جانبازان توجهی نشده و هزینههای درمان آنان نیز تا به حال پرداخت نشده.
نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی به موافقتنامههای دقیقه 90 در زمان تقدیم لایحه بودجه به مجلس اشاره کرد و گفت: شبهای آخری که لایحه بودجه مجلس در مجلس بسته میشد موافقتنامههای پشت پرده بین مسئولین ردوبدل میشد همچنین اعتبارات جاری و عمرانی معاونت راهبردی مشخص نیست که در چه جای سرمایهگذاری و استفاده شده است.
وی از بدهکاری 12 هزار میلیاردتومانی دولت فعلی به پیمانکاران خبر داد و گفت: استخدامهای غیرقانونی، رفتارهای غیربخشی در خصوص تخصیص اعتبارات حتی اعتباراتی که مربوط به سفرهای مقام معظم رهبری بوده است از دیگر دلایل درخواست نمایندگان برای تحقیق و تفحص خبر داد.
حکیمی به جابهجایی اعتبارات مربوط به سفرهای مقام معظم رهبری نیز اشاره کرد و گفت: این دوستان در معاونت راهبردی جسارت را به جای رساندند که از هزار و 250 میلیارد تومان هزینههای به حق و قانونی سفرهای رهبری فقط 250 میلیارد تومان اختصاص دادهاند.
حکیمی سفرهای خارجی آقایان در معاونت راهبردی را از دیگر موارد بحثبرانگیز در بین نمایندگان دانست و گفت: باید حتما سفرهای خارجی آقایان و هزینههای صرف شده آنان در معاونت راهبردی بررسی شود.
وی در پایان درباره برنامه دولت تدبیر و امید برای پرهیز از مدیریت سلیقهای نیز گفت: اولین برنامه ما برای جلوگیری از این مسئله استفاده از افراد متخصص و نخبه در تمام عرصهها است و برنامههای زیادی در این زمینه وجود دارد که انشاءالله حتما اجرا خواهد شد.