برگزارکننده اردوی مازندران آموزش و پرورش نبوده است/ مغایرت شنای دانش‌آموزان در دریا با آیین‌نامه
آخرین اخبار:
کد خبر:۲۴۹۱۳۲
فرهادی در گفت‌وگو با «خبرگزاری دانشجو»:

برگزارکننده اردوی مازندران آموزش و پرورش نبوده است/ مغایرت شنای دانش‌آموزان در دریا با آیین‌نامه

رئیس مرکز اطلاع‌رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش گفت: برگزارکننده اردوی مازندران آموزش و پرورش نبوده است.
برگزارکننده اردوی مازندران آموزش و پرورش نبوده است/ مغایرت شنای دانش‌آموزان در دریا با آیین‌نامه

علی فرهادی در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، گفت: اردوی مازندران توسط یک نهاد غیرمرتبط با آموزش و پرورش ترتیب داده شده و ما به هیچ یک از نواحی مناطق آموزش و پرورش مجوز برگزاری اردو در مازندران را نداده ایم.

 

وی با بیان اینکه افراد شرکت کننده در اردو، هم دانش آموز بوده اند و هم غیر دانش آموز گفت: هر گاه آموزش و پرورش اردویی را برگزار کند، از ابتدا تا انتها، مسئولیت آن را به عهده می گیرد، ولی این اردو ارتباطی با آموزش و پرورش ندارد.

 

رئیس مرکز اطلاع‌رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش افزود: بر اساس آیین نامه اردو و بازدید، تنها جایی که دانش آموزان می توانند برای شنا به آنجا برده شوند، استخرهای مجاز و مجهز به لوازم و تجهیزات ایمنی است و آموزش و پرورش مجوز اردوی شنا در دریا را صادر نخواهد کرد.

 

فرهادی با تاکید بر اینکه اردوهای آموزش و پرورش تابع قوانین خاصی هستند، گفت: در اردوهای مربوط به آموزش و پرورش، والدین باید حضوراً رضایت نامه کتبی امضا کنند که در این مورد این اتفاق نیفتاده است.

 

وی تاکید کرد: والدین بهتر است فرزندان خود را در مراکزی ثبت نام کنند که آموزش و پرورش آنها را تعبیه کرده و مورد تایید این سازمان است.

 

رئیس مرکز اطلاع‌رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش گفت: برگزاری اردو کار ظریف و حساسی است که باید افراد آشنا به بحث برگزاری اردو این کار را به عهده بگیرند.

پربازدیدترین آخرین اخبار