پرداخت وام ۶۰ میلیونی به بازنشستگان تامین اجتماعی
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۶۵۳۱۹

پرداخت وام ۶۰ میلیونی به بازنشستگان تامین اجتماعی

رئیس کانون عالی بازنشستگان تامین اجتماعی، از پرداخت وام ۶۰ میلیون تومانی به ۳۳۰ هزار نفر از بازنشستگان و مستمری بگیران تامین اجتماعی در سال جاری خبر داد.
423

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محمد اسدی رئیس کانون عالی بازنشستگان تامین اجتماعی گفت: دور دوم پرداخت وام ۶۰ میلیون تومانی به بازنشستگان و مستمری بگیران تامین اجتماعی از طریق ثبت نام در کانون‌ها انجام می‌شود.

وی با اشاره به همراهی سازمان تامین اجتماعی و بانک رفاه برای پرداخت وام به بازنشستگان و مستمری بگیران تامین اجتماعی، افزود: انتخاب ۳۳۰ هزار نفر از بین ۵ میلیون و ۶۰۰ هزار بازنشسته، قدری سخت و دشوار است.

اسدی تاکید کرد: این وام به بازنشستگانی که سال ۱۴۰۳ از این تسهیلات استفاده کرده‌اند، تعلق نمی‌گیرد.

وی ادامه داد: مبلغ این وام هر سال ۱۰ میلیون تومان افزایش می‌یابد و بر همین اساس، امسال مبلغ ۶۰ میلیون تومان در نظر گرفته شده است.

اسدی در خصوص روند اعطای این وام، گفت: این وام بر اساس سرانه استان‌ها و از طریق کانون‌های بازنشستگی انجام می‌شود.

پربازدیدترین آخرین اخبار