حجتالاسلام جعفر شجونی عضو شورای مرکزی جامعه روحانیت مبارز طی گفت و گویی اظهار داشت: اسلام دین وسط و اعتدال است اما اعتدال در مسائل و موارد مختلف، معنای متفاوتی دارد که باید مراد از آن در هر حوزهای مشخص شود.
وی افزود: خداوند متعال در قرآن مجید خطاب به پیامبر از یکسو میفرماید پر و بالت را زیر مردم فرش کن و با مردم به محبت و نرمی برخورد کن و از سوی دیگر میفرماید که با کافران و منافقین جنگ و با آنان به تندی برخورد کن.
وی با بیان اینکه ظاهر اعتدال مشروط به اینکه برخی از آن تفسیر به رأی نکنند پسندیده است، افزود: معانی اعتدال در هر موضوعی باید برای مردم تبیین شود و نمیتوان به بهانه اعتدال از ارزشهای اسلامی کوتاه آمد.
عضو شورای مرکزی جامعه روحانیت مبارز با بیان اینکه مردم اعتدال را با تعریف قرآنی آن میشناسند، گفت: با رشوه خواری و فساد باید با جدیت و قاطعیت برخورد کرد چرا که این امر عین اعتدال است و هر فردی که غیر از این عمل کند، رفتار او تفریطی است.
حجتالاسلام شجونی افزود: اعتدال به معنای دفاع از حقوق مردم است و نمیتوان به اسم اعتدال در مقابل کسانی که اموال مردم را غارت میکنند و به بیتالمال ضربه میزنند، سکوت کرد.
وی همچنین با اشاره به فتنه 88 و اقدام فتنهگران برای مقابله با نظام اسلامی و اخلال در سیستم امنیتی و اقتصادی کشور، تأکید کرد: به حکم اعتدال باید با فتنهگرانی که امنیت جامعه را مخل کردند و با دشمنان انقلاب اسلامی همصدا شدند، برخورد میشد.
این روحانی فعال در عرصه سیاسی اظهار داشت: ساکتنن فتنه که مصلحت خود را در سکوت در مقابل فتنهگران میدیدند، افراد معتدلی نبودند چرا که با سکوت خود به فتنهگران کمک و شرایط سختی بر مردم و نظام تحمیل کردند.
حجتالاسلام شجونی افزود: در فتنه 88 افراد معتدل کسانی بودند که با شهامت و شجاعت در مقابل فتنهگران ایستاده و روشنگری کردند.
وی تصریح کرد: اعتدال این افراد آنجا مشخص شد که بین منافع خود با حقوق مردم تفاوتی قائل نشدند و مانند کسانی نبودند که از ترس منافعشان حاضر به دفاع از حقوق مردم نشدند.
منبع:فارس