آخرین اخبار:
کد خبر:۲۵۰۰۴۱
توفیقی در گفت‌وگو با «خبرگزاری دانشجو»:

اعضای پیشنهادی کابینه همین روزها به روحانی معرفی می‌شوند

مسئول کارگروه آموزش عالی رئیس‌جمهور منتخب از ارسال اسامی پیشنهادی برای کابینه یازدهم ظرف روزهای جاری به روحانی خبر داد.

توفیقی در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، درباره نامه ارسالی جمعی از استادان و دانشجویان کشور به رئیس جمهور منتخب در خصوص پیشنهاد کسب کرسی وزارت علوم توسط خود گفت: بنده مسئول کارگروه آموزش عالی رئیس جمهور منتخب هستم که در این کارگروه ما نظرات و پیشنهادهای جامعه دانشگاهی را جمع‌بندی کرده و برای تصمیم‌گیری نهایی خدمت رئیس جمهور آقای روحانی ارائه می‌کنیم.


وی ادامه داد: هم‌اکنون کار در این کارگروه‌ها در مراحل اولیه است و هنوز به مرحله صحبت با اشخاص نرسیده؛ فعلاً ما نظرات و پیشنهادهای جامعه دانشگاهی را جمع‌آوری کرده که آن را طی همین روزها خدمت رئیس جمهور منتخب ارائه خواهیم کرد.


وزیر علوم اسبق ادامه داد: کارگروه‌ها موظف هستند که بین 5 تا 10 نفر را به عنوان وزیر به آقای روحانی معرفی کنند که البته این مورد تنها منحصر به کارگروه ما نیست و وزارتخانه‌های دیگر را نیز شامل می‌شود، بعد از اینکه این اسامی طی دو سه روز آینده توسط کارگروه به ایشان اعلام شد، روحانی در رایزنی با مجلس و نهادهای دیگر درباره آنها تصمیم‌گیری می‌کند.


توفیقی درباره اولویت وزیر علوم یازدهم نیز گفت: باید مطالبات دانشگاهیان درباره بازگرداندن اختیارات سلب شده از دانشگاه و اجرای قانون برنامه چهارم و پنجم توسعه که مربوط به بحث هیئت‌های امنای دانشگاه و نقش آنها و همچنین استثنا بودن دانشگاه از کلیه مقررات و قوانین است، در اولویت کار وزیر علوم بعدی قرار گیرد.


وزیر علوم دوره اصلاحات حذف فضای امنیتی موجود در دانشگاه‌ها و ایجاد فضا برای رشد تشکلات دانشجویی برای انجام فعالیت‌های سیاسی و اجتماعی را از اولویت‌های دیگر وزیر علوم آتی دانست و ادامه داد: وزیر علوم بعدی باید تمرکز ایجاد شده در جذب اعضای هیئت علمی و دانشجویان دوره دکتری را از بین ببرد.


وی به انعکاس این مطالبات در یکی دو هفته اخیر به رئیس جمهور منتخب اشاره کرد و گفت: وزیر علوم بعدی باید حداقل‌ کارش پاسخگویی به این مطالبات باشد.


رئیس ستاد انتخاباتی عارف به مشارکت دانشجویان در انتخاب رئیس دانشگاه‌ها اشاره و تأکید کرد: آیین نامه مدیریت دانشگاه‌ها و بحث نقش دانشجویان در انتخاب رئیس دانشگاه و رئیس دانشکده و مدیر گروه باید احیا شود.


توفیقی در انتها تمرکزگرایی شدید و سلب اختیارات دانشگاه‌ها و عدم اجرای ماده 49 برنامه چهارم و ماده 20 قانون برنامه پنجم درباره اختیار هیئت امنای دانشگاه‌ها و ایجاد فضای انقباضی در دانشگاه‌ها را از نقاط ضعف وزیر علوم کابینه دهم دانست.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار