کد خبر:۲۵۰۹۱۳
شجاعی‌طباطبایی در گفت‌وگو با «خبرگزاری دانشجو» خبر داد:

شرکت 40 کشور دنیا در جشنواره «هنر مقاومت»/برگزاری اختتامیه در آذر

کاریکاتوریست کشورمان گفت: آثار رسیده به جشنواره هنر مقاومت متعلق به 40 کشور دنیاست که همه آنها جزو کشورهای اسلامی نیستند.

مسعود شجاعی طباطبایی در گفت‌وگو با خبرنگار فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، درباره جشنواره هنر مقاومت با بیان اینکه این جشنواره از سال گذشته فراخوان آثار را اعلام کرده است، گفت: این جشنواره آذر ماه در موسسه فرهنگی و هنری صبا برگزار خواهد شد.

 

وی درباره موضوع این جشنواره ادامه داد: این جشنواره در بخش های طراحی و چاپ دستی، نقاشی، پوستر، عکاسی، کاریکاتور و کارتون، تصویرسازی، نقاشی خط، نگارگری، هنرهای جدید و مفهومی، طرح های حجمی، انیمیشن و پژوهش های علمی برگزار می‌شود.

 

کاریکاتوریست کشورمان درباره موضوعات بخش کاریکاتور اظهار داشت: این بخش در دو حوزه کاریکاتور چهره (کاریکاتور) و کاریکاتور موضوعی (کارتون) برگزار خواهد شد؛ در بخش کارتون مفاهیم فلسطین، انرژی هسته ای برای همه و سلاح هسته ای برای هیچ کس، جنایت علیه بشریت، جنگ نرم، جنبش وال استریت  و در بخش چهره نیز چهره اشخاصی چون هیتلر، شارون، قذافی، صدام، مبارک، آل خلیفه، بوش پسر و بن لادن جزو موضوعات بخش کاریکاتور هستند.
 

شجاعی طباطبایی درباره داوری آثار رسیده به این جشنواره اظهار داشت: آثار تا کنون یک مرحله داوری شده که به دلیل وجود تعداد بالای آثار قرار شد که آثار یک یا دو بار دیگر مورد داوری قرار گیرد.

 

وی اضافه کرد: آثار رسیده به این جشنواره متعلق به 40 کشور دنیاست؛ چون این جشنواره بحث هنر مقاومت را مطرح می کند و هنر مقاومت یعنی برخورد با ظالم و عدالتخواهی؛ به همین دلیل تمامی این کشورها مسلمان نیستند و هنرمندانی از کشورهای کوبا و چین در این جشنواره حضور پیدا کرده اند.

 

این کاریکاتوریست کشورمان در پایان با بیان اینکه آثار رسیده به این جشنواره در سطح کمی و کیفی بالایی قرار دارد، خاطرنشان کرد: بعضی از هنرمندان هنوز علاقه مند هستند که آثارشان در این جشنواره شرکت داده شود، ولی مهلت دریافت آثار به این جشنواره به پایان رسیده است و دیگر تمدید نخواهد شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار