آخرین اخبار:
کد خبر:۲۵۱۴۶۱
مسعود ده نمکی در گفت گو با «خبرگزاری دانشجو» خبر داد؛

ساخت مجموعه راهیان نور با نام «معراجی ها»

مسعود ده نمکی درباره فعالیت جدید خود گفت: مجموعه ای با موضوع راهیان نور با عنوان «معراجی ها» را به کلید خواهم زد.

مسعود ده نمکی در گفت و گو با خبرنگار فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، گفت :طرح اولیه این فیلمنامه چند سال قبل در قالب یک فیلم سینمایی نوشته شده است . طرحی که نام اولیه آن «راهیان زور»بود و بعدا به  نام «معراجی ها» تغییر یافت .

 

وی افزود : بعد از دعوت تلویزیون برای ساخت این طرح در قالب یک سریال 26 قسمتی، به همراه تیمی از نویسندگان نگارش «معراجی ها» را به پایان رساندیم .

 

 ده نمکی اضافه کرد:این در حالی بود که به دلیل مضمون ملتهب سریال، این طرح در برخی از شوراهای صدا و سیما رد شده بود اما معاونت سیما با دادن کد تولید به «معراجی ها» با ساخت این سریال برای شبکه یک موافقت کرده است. سریالی که اگر ساخته شود قطعا سید محمود رضوی تهیه کننده آن است.

 

لازم به ذکر است، ظاهرا دست اندرکاران پروژه ده نمکی صحبت هایی با تعدادی از بازیگران شناخته شده و عوامل پشت دوربین انجام داده اند و نکته جالب اینجاست که در چنین شرایطی هم مشخص نیست ده نمکی در آینده سریال یا فیلم سینمایی «معراجی ها» را جلوی دوربین خواهد برد.

 

گفته می شود تیم بازیگران «معراجی ها» کاملا متفاوت از «اخراجی ها» خواهد بود. مسعود ده نمکی باز هم در پروژه آینده اش سوژه ای ملتهب را دستمایه قرار داده که قطعا بعد از ساخت، واکنش های متفاوتی را به دنبال خواهد داشت. «معراجی ها» یک طنز اجتماعی است و داستان چند جوان دانشجوست که بعد قصد رفتن به شمال برای تفریح سر از کاروان راهیان نور برای دیدار از مناطق جنگی در می آورند.

 

قرار است تا یکی، دو هفته آینده تکلیف این پروژه مشخص شود. اگر «معراجی ها» سینمایی باشد پنجمین فیلم بلند مسعود ده نمکی بعد از سه گانه «اخراجی ها» و «رسوایی» خواهد بود و با توجه به مضمون اش از همین حالا می توان گفت فیلم میلیاردی دیگری با دست پخت ده نمکی در راه است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار