کد خبر:۲۵۳۶۰۳
با حضور حجج الاسلام عبدخدایی و نوروزی؛

احیای لیالی قدر در دانشگاه فردوسی برگزار می‌شود

مسئول روابط عمومی نهاد رهبری دانشگاه فردوسی از برپایی مراسم احیای شب‌های قدر در دانشگاه فردوسی خبر داد و گفت: این برنامه از طرف نهاد رهبری با همکاری معاونت فرهنگی این دانشگاه برگزار می‌شود.

حسن میرزایی در گفت‌و‌گو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو » در مشهد، از برپایی مراسم شب‌های احیا در دانشگاه  فردوسی خبر داد و گفت: این برنامه از طرف نهاد رهبری با همکاری معاونت فرهنگی دانشگاه برگزارمی‌شود که هدف از این برنامه ارتقای سطح فرهنگی مذهبی دانشگاهیان، فراهم آوردن فضای معنوی در محیط دانشگاه در شب‌های قدر و از همه مهمتر کمک به تزکیه و تهذیب دانشگاه و تاثیر مستقیم آن در محیط دانشگاه است. 

 

وی دلیل برگزاری مراسم در فضای دانشگاه را پرداختن به اعمال مذهبی و فرهنگی در کنار فعالیت‌های علمی دانست و گفت: چون در شب‌های قدر، سطح شهر پرترافیک است و دانشگاه فردوسی هم ورودی‌ها و خروجی های متعدد دارد جهت رعایت حال شب زنده داران پارکینگ هایی را نیز تعبیه کرده‌ایم که مشکل ترافیکی نداشته باشیم.

 

مسئول روابط عمومی نهاد رهبری در خصوص جزئیات این برنامه افزود: این مراسم در سه شب 19، 21، 23 ماه مبارک رمضان از ساعت 22 تا یک بامداد در مسجد حضرت زهرا(س) کنار مزار شهدای گمنام دانشگاه فردوسی برگزار می‌شود.

 

میرزایی بیان داشت: در این مراسم ضمن قرائت دعای جوشن کبیر، اساتیدی چون حجج الاسلام نوروزی، عضو موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره)؛ عبد خدایی، رئیس دانشکده حکمت رضوی و جانباز دفاع مقدس صادقی سرایانی به سخنرانی خواهند پرداخت. 
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار