طرح عجیب میزهای غذاخوری در یک دانشگاه ژاپنی
آخرین اخبار:
کد خبر:۲۵۴۱۷۹

طرح عجیب میزهای غذاخوری در یک دانشگاه ژاپنی

مسئولان یکی از دانشگاه‌های معروف ژاپن طرح عجیبی را برای میزهای غذاخوری در سلف این دانشگاه ارائه کردند.
طرح عجیب میزهای غذاخوری در یک دانشگاه ژاپنی
 به گزارش گروه علمی «خبرگزاری دانشجو»، بر اساس طرح جدید و به منظور راحتی بیشتر دانشجویان از این پس در سلف دانشگاه «کیوتو» از میزهای غذاخوری انفرادی استفاده می‌شود به طوری که دانشجویان در هنگام صرف غذا همدیگر را نبینند و در فضایی کاملا جدا از هم و تنها غذا بخورند. این میزها به گونه‌ای طراحی شده‌اند که با یک دیواره‌ تفکیک‌کننده به ارتفاع حدود 50 سانتیمتر از هم جدا می‌شوند و افرادی که پشت آنها می‌نشینند بدون اینکه بتوانند دیگران را ببینند، غذا می‌خورند.
 
اواخر فصل بهار صندلی‌های تک نفره برای سالن غذاخوری دانشکده مهندسی این دانشگاه در نظر گرفته شدند و پس از آن نیز استفاده از میزهای غذا با دیواره‌های 50 سانتیمتری پیشنهاد شد.
 
 به نقل از آساهی نیوز، یکی از دانشجویان این دانشگاه می‌گوید: در زمان‌هایی که وقت کافی برای غذا خوردن نداریم و نمی‌توان آداب اجتماعی را به دقت رعایت کرد، استفاده از این میزهای غذاخوری مناسب‌ترین گزینه است.
 
منبع:ایسنا
نظرات شما
بدون نام
-
۱۰ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۲:۱۰
راست ميگه

من که گاهي با شکنجه غذا مي خوردم

همه به جاي اينکه حواسشون به غذا خوردنشون باشه
چشمشون به دهن نفرات سر ميز است که چجوري غذا مي خورند
اين معضل در قسمت خانمها هزاران برابر بيشتر است

ژست هاي الکي و کرشمه هاي گشم بي خودي که براي بقيه نشون ميدن حال ادمو به هم ميزنه
1
0
دريا
-
۱۴ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۵:۴۰
سلف سرويساي خانوما تويه ايران سلف سرويس نسيت که، بيشتر به سالن آرايشگاه و شبکه فشن تي وي شباهت داره ، اينا هيچي اون همه ناز و ادا موقه غذا خوردن رو کي بياد جمع کنه؟ حالا سلف پسرا خوبه . دخترا رو بگو که همه ش قر و فرن
1
0
amin
-
۳۱ مرداد ۱۳۹۲ - ۰۹:۴۱
من ک تا دوستام تو سلف کنارم نباشن غذا بهم نميچسبه.
اين ژاپني ها همين کارا رو ميکنن ک هميشه افسردن......
1
0
پربازدیدترین آخرین اخبار