شناسایی اهانت‌کننده به حرم مطهر رضوی/ فرد خاطی دچار اختلال روانی بوده است
آخرین اخبار:
کد خبر:۲۵۴۳۴۶
دادستان عمومی و انقلاب مشهد خبر داد:

شناسایی اهانت‌کننده به حرم مطهر رضوی/ فرد خاطی دچار اختلال روانی بوده است

دادستان عمومی انقلاب مشهد گفت: فرد خاطی دچار اختلال روانی بوده است و هم اکنون با رعایت موازین قانونی تحت مراقبت قرار گرفته است.

به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، غلامعلی صادقی در حاشیه جلسه مسئولان قضایی از شناسایی فرد اهانت کننده به حرم مطهر رضوی توسط نیرو‌های مردمی خبر داد و بیان داشت: فردی که در شب بیست و یک ماه رمضان سعی داشت شی آتش زا به سمت مضجع شریف امام رضا(ع) پرتاب کند، دستگیر شد.


وی حرکت این فرد را متاثر از شبکه‌های ماهواره‌ای دانست و افزود: این فرد تحت تاثیر شبکه‌های معاند و ماهواره‌ای اقدام به این عمل کرده است.


دادستان عمومی انقلاب مشهد بیان داشت: فرد خاطی قبل از هرگونه اقدامی توسط نیرو‌های مردمی و عزاداران بارگاه ملکوتی امام هشتم شناسایی، دستگیر و تحویل عوامل انتظامی شده است.


صادقی در پایان فرد خاطی را دچار بیماری روانی دانست و تصریح کرد: فرد یاد شده دچار اختلال روانی بوده است و هم اکنون با رعایت موازین قانونی تحت مراقبت قرار گرفته و جهت نگهداری و سیر مراحل قانونی به مراکز درمانی اعزام شده است.

پربازدیدترین آخرین اخبار