آخرین اخبار:
کد خبر:۲۵۴۷۷۹
روز قدس؛ دومین حماسه سیاسی - 119؛

تمام حنجره‌ها در کرمان آزادی ملت مظلوم فلسطین را فریاد زدند

در آخرین جمعه ماه مبارک رمضان تمام حنجره‌ها در کرمان آزادی ملت مظلوم فلسطین را فریاد زدند.

به گزارش خبرنگار «خبرگزرای دانشجو» از کرمان، الله اکبر نبض فلسطین هنوز می زند، قدس هنوز نفس می کشد و با آرزوی آزادی هوای تازه در رگ ها یش جریان می یابد.


همه ملت ایران امروز در همه شهر ها و روستا ها در جای جای این وطن آزادی قدس را فریاد زدند.


قدس ای هماره جاوید ، ای عظمت بی پایان بر بندای نامت بایست و تا ابد آزاد باشد.


قدس یعنی ایستادگی، یعنی آزادگی، قدس پایداری و مقاومت، قدس آزادی را فریاد می زند، قدس اسارت را به زنجیر می کشد و فلسطین را آزاد می کند.


حضور جوانان فلسطینی، این حنای سران سیاستگذار و کنیه توز را بی رنگ می کند در سرزمین غصب شده فلسطین انقلاب سنگ‌هاست و کاخ شیشه ای دشمن در حال شکستن است.


مردم همیشه در صحنه کرمان در روز جهانی قدس به خیابان‌ها آمده اند تا این روز را گرامی بدارند و به ندای بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران لبیک بگویند.


مردم کرمان با شعارهای مردم روزه‌دار استان کرمان از همان دقایق اولیه آغاز روز جهانی قدس با حضور در مسیرهای از پیش تعیین شده و با سر دادن شعارهای «مرگ بر اسرائیل»، «مرگ بر آمریکا» و «مرگ بر صهیونیسم» و... به حمایت از مردم مظلوم فلسطین پرداختند.


در روز قدس امسال هم مانند سال‌های گذشته مردم استان کرمان انفجار خودشان را از دشمنان قسم خورده به نمایش گذاشتند.


حضور جوانان و نوجوانان در مراسم راهپیمایی امروز با پرچم‌های حزب‌الله لبنان، فلسطین و جمهوری اسلامی ایران بسیار چشمگیر بود، مردم شهیدپرور کرمان همچنین پلاکاردهایی که روی آن منقش به تصویر مسجدالاقصی بود با خود داشتند.


حضور مسئولین کرمان هم در کنار اقشار مختلف کرمان در این مراسم به چشم می خورد.


در آخرین جمعه ماه مبارک رمضان تمام حنجره‌ها آزادی ملت مظلوم فلسطین را فریاد زدند.


روز قدس روز برافراشتن پرچمی است که سالها بر زمین افتاده است و این روز بر دوش انتفاضه قرار گرفته است.


روز قدس روز اعلام همبستگی با تمام آزاد اندیشان مظلوم فلسطین است.

 

حمایت مردم ایران موجب دلگرمی مردم فلسطین می شود


در ادامه با یکی از دانشجویان شرکت کنند در این مراسم در گفت و گو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در کرمان؛ گفت: به عنوان یک وظیفه شرعی و دینی به این راهپیمایی شرکت کرده ام و با وضو و با نیت خالصانه برای حمایت از مردم فلسطین در این راهپیمایی حضور پیدا کرده ام .


ور در ادامه تصریح کرد: مردم کرمان در این هوای گرم و با دهان روزه در این راهپیمایی قطعاً با نیت خالصانه حضور پیدا کرده اند.
 

وی در ادامه با بیان اینکه حضور مردم در این روز مایه دلگرمی مردم فلسطین است؛ تصریح کرد: اگرچه آنها دلگرمیاش به خدا است اما وقتی می بیند ما از یک کشور دیگر و با زبان دیگری از آنها حمایت می کنیم قطعاً مایه دلگرمی آنهاست.
 

یکی دیگراز شرکت کنندگان افزود: مردم کرمان قبل از دروان قبل انقلاب و بعد از انقلاب همیشه با اسلام وروحانیت و دین همراه بوده اند وامیدواریم درآینده ای نزدیک شاهد آزادی قدس شریف از چنگال رژیم غاضب صهیونیستی باشیم.


وی تصریح کرد: حضور مردم در این روز موجب دلگرمی مردم فلسطین می شود.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار