مصطفی افضلی فرد، نماینده اردبیل در گفتوگو با خبرنگار سیاسی«خبرگزاری دانشجو»، درباره سخنان رهبری مبنی بر توبه سران فتنه 88 گفت: آنچه باعث آسیب درکشور پس از انتخابات 88 بود، اول زیرپا گذاشتن قوانین کشور، عدول از قانون و ایجاد فضای که بیانکننده اینکه میتوان قانون را زیرپا گذاشت، عذرخواهی نیز کرد و به کار خود ادامه داد، نکته دیگر حرکت و شعارهای ساختارشکنانه از سوی سران فتنه بوده است.
وی با بیان اینکه امام راحل معتقد بودند که پشتیبان ولایت فقیه باشید تا کشور آسیب نبیند، خاطرنشان کرد: در صورتی که شعاردهندگان نقطه مقابل نظر امام(ره) و ضد ولایت فقیه که ستون و خیمه انقلاب است شعار میدادند و ولایت فقیه را به عنوان اساسیترین رکن قانون اساسی را زیرسئوال میبردند در صورتی که این حرکت ساختارشکنانه خلاف اعتقادات دینی مردم و قانون اساسی است.
این نماینده مجلس در ادامه افزود: حرکت ساختارشکنانه سران فتنه باعث شد تا دشمنانی که دم از ارتباط با همکاری میزدند و زمینهای برای ناامید شدن آنان از اینکه انقلاب و نظام را تحت تاثیر قرار دهند، فراهم شده بود و از کنارآمدن و پذیرش ایران هستهای سخن میگفتند اما این افراد دشمن را امیدوار کردند و امیدوار کردن دشمن ناامید از گناهان آنان است.
افضلی فرد با بیان اینکه رهبری سادهترین راه یعنی عذرخواهی را برای سران فتنه در نظر گرفتهاند، تصریح کرد: اصلاح طلبان تندرو و افراطی میخواهند به رغم اثبات عدم تقلب در انتخابات و به رغم اقراری که دارند اینکه تقلبی در سال 88 صورت نگرفته است اما نمیخواهند در حد عذرخواهی لفظی نیز اقدام کنند که این موضوع به هیچ وجه قابل قبول نیست و آنان نمیخواهند به این واقعیت تن بدهند حتی اگر وضعیت گذشته پیش بیاید ممکن است آنان مجدداً به حرکت ساختارشکنانه خود ادامه دهند اما باید توجه داشته باشیم وقتی که عذرخواهی نمیکنند یعنی از کارشان پشیمان نیستند و منافع فردی، جناحی و گروهی برای این افراد از قانون و اعتقادات مذهبی بالاتر است.
نماینده اردبیل، نیر، سرین و نمین ابراز داشت: اگر همانطور که آقای روحانی در مراسم تحلیف گفت: اسلام و نظام چهره رحمانیاش را نشان دهد لازمهاش این است که سران فتنه باید عذرخواهی کنند تا همانگونه که رهبری فرمودهاند زمینهای برای اتحادو انسجام ملی فراهم شود.
وی درباره علاقهمندی این افراد برای حضور در کابینه حسن روحانی خاطرنشان کرد: بحث وزراء به نمایندگان بستگی دارد در جلسات مشترک که میان فراکسیون و اصولگرایان و رهروان ولایت انجام شد بنا نیست به کسانی که جز عوامل فتنه بودند رای اعتماد داده شود.
وی افزود: معتقدم اکثر چهرههای که روحانی مطرح کرده چهره های معتدلی هستند و در برخی موارد اشکالاتی وجود دارد که باید حل شود تا از ابتدا کلیه وزراء رای اعتماد از مجلس بگیرند و به صورت قوی و با برنامه برای حل مشکلات کشور اقدام نمایند.