آخرین اخبار:
کد خبر:۲۵۵۴۲۷
علی طاهری در گفت‌وگو با «خبرگزاری دانشجو» خبر داد:

بررسی سوابق علی جنتی فردا در کمیسیون

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی از بررسی سوابق علی جنتی فردا در کمیسیون فرهنگی مجلس خبر داد.

حجت‌الاسلام سیدمحمدعلی طاهری در گفت‌وگو با خبرنگار فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، گفت: درباره علی جنتی سوالات و شبهاتی برای مجلس مطرح است که برای برطرف شدن آنها، لازم است که خود آقای جنتی پاسخگو باشد؛ طبیعتاً چون دیروز اسم وی به عنوان وزیر پیشنهادی فرهنگ و ارشاد مطرح شده، کمیسیون فرهنگی مجلس در جلسه ای که فردا برگزار خواهد کرد، به صورت ابتدایی به بحث در مورد جنتی خواهد پرداخت.

 

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی درباره جمع بندی کمیسیون فرهنگی مجلس در خصوص علی جنتی ادامه داد: کمیسیون فرهنگی مجلس قطعاً با حضور وی به جمع بندی نهایی خواهد رسید.

 

وی در پایان خاطرنشان کرد: اطلاعات اجمالی درباره علی جنتی در مجلس وجود دارد، ولی برای داشتن اطلاعات کافی، باید وی در مجلس حضور یابد و علاوه بر آن باید تمام اعضای کمیسیون فرهنگی نظرات خود را در این باره اعلام کنند.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
بدون نام
-
۱۴ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۵:۴۲
بالاخره باباش باعث شد اينا تاييد صلاحيت بشن ديگه.
1
0
پربازدیدترین آخرین اخبار