کد خبر:۲۵۵۷۱۲
نجفی در جمع خبرنگاران:

در قضایای سال 88 عملکرد منفی نداشته‌ام/ تغییرات سند تحول از سال 93 اعمال می‌شود

وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش دولت یازدهم در مورد عملکردش در جریان فتنه گفت: عملکردم خیلی خوب بوده و نقطه منفی نداشته‌ام.

به گزارش خبرنگار مجلس «خبرگزاری دانشجو»، نجفی، وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش در دولت حسن روحانی در جمع خبرنگاران درباره برنامه‌اش گفت: برنامه من این است که جمعی از نخبگان و کارشناسان آموزش و پرورش را تشکیل دهم و تصمیماتی که در دو سال اخیر در ارتباط با اجرای سند تحول صورت گرفته است را مورد بازنگری و واکاوی قرار دهم؛ براساس این بازنگری، هر تغییری اتخاذ شود از سال 93 اعمال خواهد شد.

 

وی درباره پیگیری سیاست‌های دولت گذشته در زمینه آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: وقتی سخن از سیاست می‌شود منظور یک موضوع نیست، بلکه سیاست‌های مختلفی دنبال خواهد شد که با بخشی از این سیاست‌ها موافق و با بخشی مخالف هستم؛ به اضافه اینکه آموزش و پرورش فاقد یک استراتژی مشخص، بخصوص در رابطه با برنامه‌های عملیاتی است.

 

وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش دولت یازدهم با بیان اینکه بسیاری از تصمیمات در دوره کوتاهی تغییر پیدا کرده است، گفت: به عنوان مثال مشکلات عدیده‌ای در اجرای طرح 3-3-6 هم برای خانواده‌ها و هم برای مدارس وجود دارد، بنابراین با بخشی از سیاست‌ها موافق و با بخشی موافق هستم؛ زیرا سیاست یک موضوع یکپارچه نیست که بتوان اکنون گفت آن را دنبال می کنیم یا خیر.

 

نجفی در پاسخ به این سوال که برخی وزرای پیشنهادی عملکرد خوبی در فتنه 88 نداشتند و امکان دارد رأی اعتماد نگیرند که شما هم یکی از این افراد بودید، پاسخ داد: در این رابطه نظر خاصی ندارم؛ به نظرم عملکرد بنده خیلی خوب بوده و عملکرد منفی نداشته‌ام، در مورد مابقی افراد نیز شناختی ندارم و نمی‌توانم نظر بدهم، اما درباره رای اعتماد از سوی مجلس باید گفت که مجلس نظرات خود را دارد و ملاک‌های تخصصی و سیاسی در مجلس دخیل است و نمایندگان می‌توانند براساس ملاک‌ها تصمیم بگیرند.

 

وی در ادامه افزود: بهترین انتخاب زمانی انجام می‌شد که رأی وزرا علنی بود و کسی که رأی می‌داد بعداً می‌توانست در مقابل رأی به ملت و موکلانش پاسخگو باشد و از آن دفاع کند، اما متأسفانه اکنون رأی اعتماد علنی نیست.

 

وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش درباره جایگاه بازنشستگان این وزارتخانه گفت: چالش مهم، شأن و جایگاه فرهنگیان است؛ زیرا به این افراد به عنوان مرجع نگاه می‌شود و باید مورد احترام باشند، در صورتی که اکنون به جایگاه احترام خدشه وارد شده و آنان از این مسئله راضی نیستند.

 

نجفی در ادامه افزود: چالش دیگر در آموزش و پرورش مسئله مالی این وزارتخانه است، براساس گزارشی که به من داده شده، با تأیید معاونت نظارت راهبردی رئیس جمهور، در سال جاری آموزش و پرورش حدوداً 4000 میلیارد تومان کسری بودجه دارد و این نشان می‌دهد که آموزش و پرورش با چالش جدی مواجه است.

 

وی درباره افزایش کیفیت آموزشی در آموزش و پرورش ابراز داشت: آموزش و پرورش درگیر کمیت‌ها است و باید کیفیت را در جمیع برنامه‌های آموزش و پرورش، بخصوص در جریان یادگیری افزایش دهیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات بینندگان
ميثم
-
۱۶ مرداد ۱۳۹۲ - ۰۵:۱۳
زمان ما که وزير بود موش آزمايشگاهي بوديم.
1
1
پربازدیدترین آخرین اخبار