کد خبر:۲۵۶۰۲۸
مدیر کل فرهنگ و ارشاد لرستان:

جشنواره مطبوعات لرستان برگزار می‌شود

مدیر کل فرهنگ و ارشاد لرستان گفت: جشنواره مطبوعات لرستان به زودی برگزار می‌شود.
جشنواره مطبوعات لرستان برگزار می‌شود

ه گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از خرم آباد، حجت الاسلام اسماعیلیان شب گذشته در مراسم گرامیداشت سالروز شهادت شهید محمود صارمی و روز خبرنگار و تجلیل از اصحال رسانه لرستان در محل بیت نمایندگی ولی فقیه بیان داشت: جشنواره مطبوعات لرستان به زودی برگزار می شود.

 

وی با اشاره به صدور مجوز فعالیت 56 نشریه محلی در لرستان افزود: صدور مجوز برای بخش دیگری از نشریات در حال انجام است و به نشریات لرستان افزوده خواهد شد.

 

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان با بیان اینکه در سطح کشور شاهد رشد 166 درصدی مطبوعات بوده ایم، گفت: مطبوعات لرستان از بعد کیفی و کمی دارای شیب ملایمی از لحاظ رشد هستند.

 

حجت الاسلام اسماعیلیان از قشر خبرنگار به عنوان یکی از اقشار مظلوم جامعه نام برد و گفت: این مظلومیت در حالی است که فعالیت خبرنگاران با سختی ها و حواشی زیادی مواجه است.

 

وی ادامه داد: بنابر تاکید قرآن قول انسان باید کریمانه و پسندیده باشد و خبرنگاران در این مسیر قلم بزنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار