کد خبر:۲۵۷۴۲۰
یادداشت/
هرگاه ملتی اراده کند کشور خویش را سامان دهند، دشمن دست به توطئه میزند
هرگاه ملتی تصمیم بگیرد با اراده خود ملت خویش را سامان دهند، دشمنان دست به توطئه میزنند تا مبادا بدون وابستگی به کار خود ادامه دهد به رشد شکوفایی برسد.

گروه سیاسی«خبرگزاری دانشجو» - الهه قاسمی؛ مصر یکی از کشورهای جهان اسلام است که نقش اساسی را در تحولات خاورمیانه ایفا میکند و آنچه در مصر اتفاق میافتد جای تاسف دارد چراکه این اتفاقات دور از شان ملت مصر با سابقه تمدنی هزار ساله است.
در تحولات اخیر مصر دلایل روشنی وجود دارد که دست آمریکا و کشورهای دیگر غربی به خون مردم بیگناه مصر آغشته است چراکه آنان سعی دارند تا بر فراز حوادث و رویدادهای مصر موجسواری کنند و با این کار به حاکمیت و استقلال این کشور ضربه بزنند.
اقدامات اخیر نظام استکباری در ادامه سلسله تحرکاتی است که از مدتها پیش آن را طراحی کردند تا امنیت کشورهای منطقه بهم بریزد و آنها از اختلافات داخلی کشورهای اسلامی برای تامین امنیت رژیم صهیونیستی بهرهبرداری کنند.
آمریکا و رژیم صهیونیستی درصددند تا کشورها اسلامی را گرفتار مسائل داخلی خود کنند و در این راستا از اهرم گروههای تکفیری که عوامل سرسپرده آمریکا و همپیمانان منطقهای آنان است استفاده میکنند که جهان اسلام باید با هوشمندی این توطئهها را خنثی کند و اجازه ندهد طرحهای آمریکایی صهیونیستی به نتیجه برسد.
از سویی اقداماتی که اخیرا در مصر نظیر براندازی محمد مرسی صورت گرفت، به نوعی بدعتی ناپسند را در این کشور پایه گذاری کرد چرا که به راحتی عصاره دموکراسی که با خون شهیدان در کشور مصر حیات یافته بود، با یک تظاهرات چند میلیونی به سخره گرفته شد، بنابراین ضرورت برگزاری نشستی بین وزرای خارجه کشورهای اسلامی به منظور رفع بحران منطقه بیش از پیش احساس نیاز میشود .
این امر میتواد نقش عمدهای در کاهش دخالت بیگانگان در اوضاع داخلی این کشور ایفا کند چرا که دخالت بیگانگان تنها موجب هرج و مرج در این کشور و ریخته شدن خون مردم بیگناه شد.
این کشتار بیرحمانه مردم مظلوم مصر در مقابل سکوت مجامع بین المللی کار را به جایی رساند که نگرانی علمای اسلام از جمله رهبر معظم انقلاب را به همراه داشت.
ایشان در روز عید فطر اوضاع داخلی مصر را نگرانکننده خواندند و فرمودند:« از دخالت قدرتهاى بیگانه جز ضرر براى مردم مصر، چیزى به بار نخواهد آمد، گره مصر را خود مردم مصر باید باز کنند، نخبگانشان باید باز کنند؛ فکر کنند، عواقب وخیم و خطرناکى را که ممکن است بر این وضعیت مترتب شود، بسنجند. ما نگرانیم؛ برادرانه توصیه میکنیم به نخبگان مصرى، به مردم مصر، به گروههاى سیاسى، به گروههاى مذهبى، به علماى دینى، که خودشان به فکر بیفتند، خودشان اقدام کنند؛ اجازه ندهند به بیگانگان و قدرتمندان - که با احتمال قوى، سرویسهاى جاسوسى آنها در ایجاد این وضعیت بىدخالت نیستند - اینها باز بیایند دخالت کنند.»
در پایان باید گفت که اوضاع داخلی مصر این نکته را برای ملتهای آزاده جهان یادآوری میکند که هرگاه ملتی تصمیم بگیرد با اراده خود کشور خویش را سامان دهند، دشمنان دست از توطئه برنداشته و با هر اقدامی تلاش میکنند استقلال ملتها خدشهدار کنند تا کشورها به حکومتها استعماری وابسته بمانند بنابراین ملتها هستند که باید با تلاش خود راه را برای دخالت بیگانگان بسته و سکان امور کشور خود رابدست گیرند.
انقلاب اسلامی ایران نمونه روشنی است که پس از پیروزی تنها به جرم اینکه تصمیم گرفت با اتکا به نیروی جوان ، استقلال خود را حفظ کند، مورد سختترین هجمهها قرار گرفت که اگر از الطاف خداوند و رهبری فرزانه برخوردار نبود، به این جایگاه در منطقه وجهان نمیرسید.
به امید اینکه شاهد روزی باشیم که تمام ملتهای آزاده جهان از بند نظام استکباری رها شده و شاهد جهانی سراسر صلح و آرامش باشیم.
انتشار این یادداشت از سوی «خبرگزاری دانشجو» به منزله تایید محتوای آن نمیباشد و آماده انعکاس تمامی نظرات هستیم.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.