به دنبال تمدن اسلامی طبق آموزه‌های دینی خود هستیم
آخرین اخبار:
کد خبر:۲۵۹۰۷۰
مسئول نهاد رهبری در دانشگاه‌های گیلان:

به دنبال تمدن اسلامی طبق آموزه‌های دینی خود هستیم

مسئول نهاد رهبری در دانشگاه‌های گیلان گفت: در مسیر رشد انقلاب به دنبال تمدن اسلامی طبق آموزه‌های دینی خود هستیم.
به دنبال تمدن اسلامی طبق آموزه‌های دینی خود هستیم

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از رشت، حجت‌الاسلام سعید مهدوی پیش از ظهر امروز در طرح ضیافت اندیشه اساتید دانشگاه گیلان در تالار حکمت دانشگاه گیلان گفت: رسیدن به تقوای سیاسی با عمل اثرگذار است.

 

وی با اشاره به روایاتی در رابطه با علم که آمده است، زمانی که دو نفر اهل علم با یکدیگر می‌نشینند سومین نفر ملائکه است که در مجلس آنها حضور می یابد، گفت: تفکر و اندیشه از نگاه پیامبر (ص) روح و جسم انسان را به سلامت می‌رساند.

 

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های گیلان با بیان اینکه در مسیر رشد انقلاب به دنبال تمدن اسلامی طبق آموزه‌های دینی خود هستیم، گفت: اندیشه و تفکر اسلامی است که می‌تواند تمدن‌سازی را در جامعه رقم بزند و در روح و جسم انسان تحول ایجاد کند.

 

مهدوی گفت: اعضای هیات علمی دانشگاه گیلان نسبت به ضیافت اندیشه نظر خوب و مثبتی دارند و اکنون 140 نفر از اساتید و اعضای هیات علمی دانشگاه در این طرح حضور دارند که اگر ظرفیت کلاس های دانشگاه بیشتر بود تعداد بیشتری از اساتید و اعضای هیات علمی در این طرح شرکت می کردند.

پربازدیدترین آخرین اخبار