سایت هاشمی درباره تخریب دولت هشدار داد:
نگاه متناقض آیت الله به دولت های برآمده از رأی مردم
اخیرا سایت آقای هاشمی رفسنجانی در قسمت موزه مطبوعات، صفحه ای از روزنامه کیهان را منتشر کرده که امام خمینی(ره) شدیدا نسبت به خط تخریب دولت تذکر داده اند.

گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو» - میثم خسروی؛ اخیرا سایت هاشمی رفسنجانی در قسمت موزه مطبوعات، صفحه ای از روزنامه کیهان را منتشر کرده است که در آن امام خمینی(ره) شدیدا نسبت به خط تخریب دولت تذکر داده اند.
عدم تخریب و نیز همکاری جهت پیشبرد اهداف دولت در فضای فعلی اقدامی صحیح ، انسانی و منطقی است و در ماهیت و توجه به آن شکی وجود ندارد و تخریب دولت برآمده از رأی مردم حال چه هماهنگ با تفکرات و سلایق ما باشد یا نباشد اساسأ مذموم است.
همانطور که مقام معظم رهبری مد ظله العالی در دیدار با دانشجویان در ایام ماه مبارک رمضان فرمودند: «البته من با انتقاد مخالفتى ندارم، منتها توجه شود که اولاً انتقاد با عیبجوئى فرق میکند؛ ثانیاً باید فرصتى براى کار بهوجود بیاید. من در مورد این دولتى هم که امروز سر کار است، در هشت سال قبل به بعضىها که هى میخواستند انتقاد کنند، گفتم بگذارید یک مقدارى وقت بگذرد و فرصتى و فضائى در اختیار این دولت قرار بگیرد، تحرکى پیدا کند، بعد اگر چنانچه انتقاد داشتید، انتقاد را شروع کنید؛ عجله نکنید در شروع انتقاد.»
اما نگاهی به مواضع جناب آقای هاشمی از سال 84 تا کنون، به خوبی مشی اعتدالی وی را در قبال دولت نهم و دهم که آن هم برخاسته از رأی مردم بود روشن می کند.
از عدم گفتن تبریک به رئیس جمهور منتخب تا مواضع سراسر خصومت گونه علیه دولت وقت که این تناقضهای رفتاری آیت الله درقیاس با 4سال قبل سوال بر انگیز است.
در حالیکه هنوز جوهر اعتماد مجلس بر اکثریت کابینه نهم خشک نشده بود، تیغ تیز انتقاد از سوی رئیس مجمع تشخیص مصلحت از نیام بیرون آمد.
هاشمی با اعلام این که «چهار وزارتخانه بدون وزیر بمانند، در تاریخ دولتهای جمهوری اسلامی بیسابقه است» این خط تخریبی را کلید زد.
این سخنان و مواضع در دیدار هاشمی با علماء در قم نیز ادامه یافت و سیری مشخص را تا انتخابات 88 پیش گرفت.
نقش خاندان هاشمی در شکل گیری فتنه بر کسی پوشیده نبود، تا جایی که وی در نامه معروف بدون سلام و والسلام خود خطاب به مقام معظم رهبری مد ظله العالی نوشت: فرض اینکه اینجانب صبورانه به مشی گذشته ادامه دهم! بیشک بخشی از مردم و احزاب و جریانها این وضع را بیش از این بر نمیتابند و آتشفشانهایی که از درون سینههای سوزان تغذیه میشوند، در جامعه شکل خواهد گرفت که نتیجه این سخنان و تهدیدات را در فتنه 88 به وضوح مشاهده کردیم.
این خط تخریبی همچنان ادامه یافت، تا جایی که وی در دیدار انتخاباتی با تعدادی از دانشجویان دانشگاه های کشور گفت: اگر کار اساسی در این دولت انجام شده است افتتاح و شروع آن در زمان دولت من انجام شده و در چند سال اخیر تنها کارهای کوچکی شده است که ظرف یکی دو سال قابل انجام است.
این در حالیست کارهای وسیع عمرانی در مناطق مختلف کشور، پیشرفت چشمگیر در زمینه علم و فناوری، ارتقای جایگاه ایران، برجسته شدن ارزش های انقلاب، ساده زیستی، استکبارستیزی، تلاش برای ارتباط گسترده با مردم و پرکاری مستمر از جمله نقاط قوت دولت شمرده میشود.
حال باید دید جناب هاشمی را چه شده است که عملکرد خود در 8 سال گذشته را چنین زیر سوال میبرد! آیا دولت های نهم و دهم منتخب ملت ایران نبودند؟!یا اینکه به تازگی امر مبنی بر عدم تخریب دولت بر ایشان مشتبه شده است...!
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
سيستم کارگزاراني ها و اصلاح طلبها هميشه همينطور بوده، تا چيزي به نفعشون بوده، تاييدش ميکردن. اما خدا نکنه چيزي به ضررشون باشه...
پاسخ