تحقق 85 درصدي مصوبات دولت در بخش گازرساني
آخرین اخبار:
کد خبر:۲۵۹۷۸

تحقق 85 درصدي مصوبات دولت در بخش گازرساني

85 درصد از مصوبات سفر هيئت دولت به کردستان در بخش گازرساني محقق شده است.

به گزارش گروه اقتصادي «شبکه خبر دانشجو»، مديرعامل شرکت گاز استان کردستان گفت: در سفر اول هيئت دولت به کردستان 5 هزار و 500 ميليارد ريال به بخش گازرساني اختصاص يافت که تاکنون 5 هزار و 100 ميليارد ريال آن هزينه شده است.

مهدوي گفت: ساخت و بهره برداري ازخطوط انتقال فشارقوي استاني مانند خط انتقال گاز بيجار دهگلان به طول 71 کيلومتر و ماهيدشت به کامياران به طول 71 کيلومتر براي تقويت فشار گاز استان از مهمترين اين طرح ها است.

وي افزود: گازرساني به 300 روستاي استان از ديگر تعهدهاي اين شرکت بوده که هم اکنون در 67 روستا عمليات اجرايي شروع شده و 150 روستاي ديگر نيز براي گاز رساني در مرحله مناقصه و معرفي پيمانکار هستند که تا پايان سال 88 همـه اين روستاها از نعمت گاز طبيعي بهره مند خواهند شد.

مديرعامل شرکت گاز استان کردستان گفت: هم اکنون 16 شهرو180 روستاي استان کردستان از نعمت گاز طبيعي بهره مند هستند./انتهاي پيام/ 

پربازدیدترین آخرین اخبار