دبیر مجمع دانشجویان عدالتخواه شیراز، انتخاب شهردار این شهر را مطابق با معیارهای منطبق بر مشی امام (ره) دانست.
هادی مسعودی در گفتوگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در شیراز، گفت: با اشاره به نزدیکی زمان انتخاب شهردار شهر شیراز بیان کرد: منویات و گفتار امام راحل(ره)، آکنده از کلید واژههایی مانند تعهد، تخصص و مسئولیت است.
وی افزود: در کلام امام خمینی(ره) اغلب از وجوب پذیرش مسئولیت با وجود توانایی و نپذیرفتن آن در صورت عدم توانایی دیده می شود؛ زیرا هنگامی که شخصی در جمهوری اسلامی مسئولیت میپذیرد، نسبت به خود، خداوند و جامعه مسئول است.
دبیر مجمع دانشجویان عدالتخواه شیراز تاکید کرد: شهرداری در کلان شهری مانند شیراز که مرکز جنوب کشور، حیاط خلوت احزاب مختلف، بهشت زمینخواران و پایتخت رانتخواران به شمار میآید، از جایگاهی بسیار ویژه و مهم برخوردار یوده و از این منظر،جایگاه شورای شهر به عنوان نهاد نظارتی و پارلمان شهری و ارگانی که وظیفه انتخاب شهردار را بر عهده دارد، بسیار مهم است.
مسعودی ادامه داد: اعضای شورای شهر برای انتخاب رئیسجمهور شهری، آن هم شهری مانند شیراز، چه ملاک و معیارهایی را در نظر قرار داده اند؟ آیا اعضای شورای شهر، با هدف، نقشه و با تاکید بر راهبرد سومین حرم اهل بیت بودن شهر ما، در پی انتخاب شهردار هستند و یا برای گزینش شهردار، صرفا لیستی از افراد مشهور و دارای سابقه سیاسی را فهرست کرده و بدون هیچ معیار صحیح و دقیق، به تعدادی اسم رسیدهاند؟
وی گفت: اینکه برخی از اعضا به حرف های کلی دامن زده و مدام از توانمندی و در تراز کشوری بودن دم بزنند، فرد شایسته انقلابی در تراز گفتمان مقام معظم رهبری انتخاب نمیشود.
دبیر مجمع دانشجویان عدالتخواه شیراز عنوان کرد: اعضای شورای شهر، وظیفه نیازسنجی شهر و رفع معضل و شکاف شهر را به عهده دارند که باید با عینک عدالت به قضایا نگاه کنند و سپس موظفند در راه جستن دوای دردهای شهر، شهرداری مطابق با معیارهایی عادلانه و عاقلانه منطبق بر مشی امام (ره) انتخاب کنند.
مسعودی ادامه داد: اعضای شورای شهر شیراز باید توجه کنند که اگر هدف و نقشهای شفاف برای شهر، در راستای انتخاب شهردار نداشته باشند، خود به خود به جای شایسته سالاری، باند سالاری جای میگیرد و زد و بند سیاسی، به جای تامل و بررسی حکمفرما میشود.
وی در پایان خاطرنشان کرد: امیدواریم که تجربه تلخ شورای سوم دوباره تکرار نشود، آنجا که بی هدف و سردرگم شهردار انتخاب کردند و پس از شش ماه، پشیمان از سهل انگاری خویش، شهردار را استیضاح کردند و اینجاست که انتخابی با هدف به جای ارتجاعی مضاعف اهمیت خود را نشان میدهد.