گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»؛ جلسه غیرعلنی امروز صبح شورای شهر، فضای متفاوتی را تجربه کرد. منتخبین مردم تهران در شورا که هفته ی گذشته یک انتخابات را در فضایی سیاسی و ملتهب تجربه کرده بودند، این بار نیز پای صندوق رای آمده بودند تا یک نفر را به عنوان شهردار از بین دو گزینه موجود انتخاب کنند.
در ابتدای جلسه، محمدباقر قالیباف به ارائه برنامه های خود پرداخت و پس از او، محسن هاشمی از برنامه هایش برای آینده ی شهر تهران گفت.
در همین حین، سخنگوی شورای شهر که با ترک جلسه غیرعلنی به جمع خبرنگاران آمده بود در زمینه انتخاب شهردار گفت: در 3 ماهه گذشته گزینههای مختلفی از سوی اعضای شورا بررسی شد که جمع آنها 18 تا 20 نفر بوده است و هماکنون آقایان محسن هاشمی و محمدباقر قالیباف دو فردی هستند که به عنوان کاندیدای نهایی شهرداری تهران در جلسه امروز حضور دارند تا برنامه خود را در حضور یکدیگر به مدت نیم ساعت برای اعضای شورای شهر ارائه دهند.
تقیپور با بیان اینکه صراحتا اعلام میکنم امروز نسبت به انتخاب شهردار آینده تهران به نتیجه خواهیم رسید، گفت: اگر تا ظهر امروز به نتیجه نرسیم بعد از تنفس 2 ساعته مجدداً بررسی انتخاب شهردار را آغاز میکنیم و در صورت اینکه تا عصر امروز نیز جلسه نتیجهبخش نباشد همانند مجلس با تنفس 12 ساعته انتخاب شهردار را بررسی میکنیم. در هر صورت تلاش ما بر این است که حتماً شهردار آینده انتخاب شود.
دقایقی بعد رای گیری آغاز شد که نتیجه ی این رای گیری 15- 15 مساوی بود و یک رای سفید هم به صندوق انداخته شده بود. به دلیل تساوی آراء، رای گیری مجددا انجام شد.
این بار رای گیری نتیجه ی جالبی داشت. 15 رایی که هاشمی در دور اول کسب کرده بود به 14 رای کاهش یافت و روی 17 برگه نام قالیباف نوشته شده بود. نکته جالب این که یکی اعضاء شورا ابتدا به نام هاشمی را روی برگه نوشته و سپس خط زده و رای خود را به نفع قالیباف به صندوق انداخت.
این خط خوردگی سبب شد تا در شمارش آراء این رای مخدوش اعلام شود و قالیباف با 16 رای شهردار تهران باقی بماند.
اقبال شاکری، نماینده ی اصولگرای شورای شهر انتخاب قالیباف به عنوان شهردار را منصفانه می داند و می گوید که اگر فضای انتخابات در مورد انتخاب ریاست شورای شهر نیز به همین آرامی و فاصله دار با تنش های سیاسی بود، شاید نام مسجدجامعی از صندوق بیرون نمی آمد.
پیشتر نیز مرتضی طلایی عضو شورای شهر در این باره گفته بود: برخی عملیات روانی سنگینی ایجاد کردهاند تا از آمدن قالیباف جلوگیری کنند، چون میدانند شخصیت قالیباف به گونهای است که آن دسته از اصولگرایان و اصلاحطلبان که انصاف و حق طلبی بر آنها حاکم است به قالیباف رأی میدهد به همین دلیل عدهای نگران هستند و دست به تخریب قالیباف میزنند.
رییس شورای شهر هم که طی چند روز گذشته به صراحت از محسن هاشمی حمایت کرده بود، رای قالیباف را 17 رای می داند و می گوید که یک رای باطل شده هم از آن قالیباف بوده است.
رحمت الله حافظی یکی دیگر از اعضای شورای شهر انتخاب قالیباف را به فال نیک می گیرد و می گوید: تفاوت دیدگاه سیاسی بین قالیباف و مسجدجامعی می تواند موجب تضارب آراء شود و بعید می دانم این قضیه موجب اختلاف در آینده گردد.
این عضو شورای شهر همکاری و همفکری شهردار با رییس شورای شهر را لازمه ی بهبود کیفیت و کمیت فعالیت های شورا می داند و بر همین اساس تضارب آراء را فرصت مناسبی برای بهبود وضعیت شهر تلقی می کند.
به هر حال پس از حرف و حدیث های بسیار در مورد انتخاب شهردار و این که آیا قالیباف منع قانونی برای تصدی گری شهرداری دارد یا خیر، بالاخره نام قالیباف برای سومین بار به عنوان شهردار تهران ثبت شد تا پرونده ی انتخاب شهردار این بار هم به نفع اصولگرایان بسته شود.
خداروشکر که لا اقل قاليباف شهردار موند
به همه بچه انقلابي ها تبريک مي گم
ومکرا و مکر الله. ان الله خيرالماکرين...