کد خبر:۲۶۳۶۲۹

بیش از 1700 برنامه در هفته دفاع مقدس در استان فارس برگزار می‌شود

مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشرارزش های دفاع مقدس فارس از برگزاری بیش از یکهزار و 700 برنامه توسط مراکز نظامی، ادارت و سازمان ها در استان فارس در هفته دفاع مقدس خبرداد.
بیش از 1700 برنامه در هفته دفاع مقدس در استان فارس برگزار می‌شود

 به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از شیراز، حسن خلیلی امروز در نشست خبری پیرامون برگزاری برنامه های هفته دفاع مقدس عنوان کرد: بیش از یکهزار و 700 برنامه توسط مراکز نظامی، ادارت و سازمان ها در استان فارس برای برگزاری هفته دفاع مقدس پیش بینی شده است.


وی افزود: از این تعداد یکهزار و 500 برنامه را سپاه استان، 29برنامه ارشد آجا، 17برنامه بنیاد شهید، هفت برنامه آموزش و پرورش، 11 برنامه اداره کل ورزش و جوانان، 7 برنامه شورای هماهنگی، 7 برنامه سازمان تبلیغات، 18 برنامه نیروی انتظامی، 15 برنامه سازمان جهاد کشاورزی، 9 برنامه شهرداری، 6 برنامه دانشگاه شیراز و 6 برنامه را حوزه هنری فارس برگزار می کنند.


مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشرارزش های دفاع مقدس فارس در ادامه خاطرنشان کرد: رژه نیروهای مسلح، غباروریی قبور مطهر شهدا در سراسر استان، رونمایی از کتاب های دفاع مقدس چون مرزهای اروند نوشته مسعود فرشیدنیا و ژنرال نوشته هادی بهروز، برگزاری جشنواره های بزرگ خانوادگی، مسابقات ورزشی، همایش دوچرخه سواری از جمله برنامه هایی است که در این هفته توسط  مراکز مربوط اجرا می شود.


خلیلی در خاتمه تصریح کرد: در هفته دفاع مقدس استان فارس میزبان 10 شهید دوران دفاع مقدس است که در سراسر استان برنامه های میزبانی از لاله ها برگزار می شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار