آخرین اخبار:
کد خبر:۲۶۴۷۲۶
امروز،

انفجار بمب در بغداد 7 کشته و 15 زخمی برجا گذاشت

درپی انفجار بمبی در یکی از بازارهای پرتردد بغداد 7 نفر کشته و 15 تن زخمی شدند.
انفجار بمب در بغداد 7 کشته و 15 زخمی برجا گذاشت

به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، مقامات عراقی از کشته شدن 7 نفر و زخمی شدن 15 تن درپی انفجار بمبی در یکی از بازارهای پرتردد بغداد خبر دادند.

 

این بمب در منطقه الدوره واقع در جنوب بغداد منفجر شده است. گفتنی است شبه‌نظامیان برای افزایش تلفات ناشی از چنین حملاتی مناطقی از این قبیل را انتخاب می‌کنند.

 

این حادثه در حالی رخ داده است که عراق از سال 2008 شاهد چنین خشونت‌هایی است.

 

بسیاری نگران بازگشت عراق به درگیری‌های میان شیعه و سنی در سال 2006-2007 هستند که در آن ده‌ها هزار نفر از مردم این کشور جان خود را از دست دادند.

 

طبق آمار منتشر شده از سوی خبرگزاری فرانسه  طی خشونت‌های ماه جاری 680 نفر جان خود را در این کشور از دست داده‌اند و بیش از 4500 نفر نیز از آغاز سال جاری زخمی شده‌اند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار