آخرین اخبار:
کد خبر:۲۶۶۵۹۸
مسئول بسیج دانشجویی لرستان:

تشکل‌های دانشجویی مانع بیراهه کشاندن اندیشه‌های امام(ره) شوند

مسئول سازمان بسیج دانشجویی لرستان از بیراهه کشاندن اندیشه‌های امام خمینی (ره) به عنوان یکی از تهدیدهای پیش رو نام برد و گفت: تشکل‌های دانشجویی مانع بیراهه کشاندن اندیشه‌های امام خمینی (ره) شوند.
تشکل‌های دانشجویی مانع بیراهه کشاندن اندیشه‌های امام(ره) شوند

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از خرم آباد، کریم زینی وند امروز در مجمع هماهنگی تشکل های دانشجویی دانشگاه های لرستان که به میزبانی دانشگاه آزاد خرم آباد برگزار شد، بیان داشت: برخی جریانات به دنبال بیراهه کشاندن اندیشه های امام خمینی (ره) هستند که ضرورت دارد تشکل های دانشجویی با نگرش در این اندیشه ها مانع به بیراهه کشاندن آنها شوند.

 

وی با تاکید بر اینکه هر تشکل و جریان سیاسی که در مقابل اندیشه های امام خمینی (ره) و رهبر معظم انقلاب بایستد، ما را به بیراهه می کشاند، تصریح کرد: چنین اقداماتی در حال شکل گیری هستد؛ با این حال باید بدانیم دولت های مختلف می آیند و می روند؛ اما این اندیشه های ناب حضرت امام (ره) و رهبر معظم انقلاب هستند که ماندگار می مانند.

 

مسئول بسیج دانشجویی لرستان با بیان اینکه ایران، امروز در دنیا جایگاه خود را بدست آورده است، گفت: ضرورت دارد که تشکل های دانشجویی براساس جایگاه کشورمان در نظام بین الملل، موضع گیری کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار