کد خبر:۲۶۷۰۰۶
ظریف در دیدار قائم مقام وزارت خارجه سوئیس:

غنی سازی در خاک ایران حق مسلم ماست

وزیر خارجه بهره مندی صلح آمیز از فناوری هسته‌ای از جمله غنی سازی در خاک ایران را از حقوق مسلم و اصولی کشورمان دانست.
غنی سازی در خاک ایران حق مسلم ماست

به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، محمد جواد ظریف روز دوشنبه در دیدار «ابو رسیه» قائم مقام وزارت امور خارجه سوئیس در تهران، ضمن تاکید بر آمادگی جمهوری اسلامی ایران برای رفع نگرانی های منطقی متقابل، بهره مندی صلح آمیز از فناوری هسته ای از جمله غنی سازی در خاک ایران را از حقوق مسلم و اصولی کشورمان دانست.


ظریف با اشاره به سطح خوب روابط و همکاری های فیمابین تهران – برن، خواستار توسعه و تقویت این روابط و همکاری ها در سطوح دو جانبه و چندجانبه شد.


وی گفت: جمهوری اسلامی ایران و سوئیس از زمینه ها و ظرفیت های بسیاری برای توسعه و گسترش بیش از پیش روابط در عرصه همکاری های سیاسی، اقتصادی و تجاری برخوردارند.


وزیر امور خارجه در ادامه سوئیس را کشوری تأثیرگذار در جامعه جهانی و اروپا به خصوص در عرصه سیاسی و اقتصادی توصیف و ابراز امیدواری کرد که شاهد تقویت و تعامل بین ایران و کشورهای اروپایی از جمله سوئیس بر اساس احترام و منافع متقابل باشیم.


ظریف با اشاره به مذاکرات خوب خود با وزرای امور خارجه گروه 1+5 در نیویورک در حاشیه اجلاس مجمع عمومی سازمان ملل متحد، ابراز امیدواری کرد که به مذاکرات آتی در ژنو به عنوان فرصتی استثنایی برای آغاز رویکردی جدید در تعامل بین ایران و غرب و با در نظر گرفتن منافع و نگرانی های طرفین نگریسته شود.


قائم مقام وزارت امور خارجه سوئیس نیز در این دیدار بر تقویت و توسعه روابط و همکاری های دو و چند جانبه بین سوئیس و جمهوری اسلامی ایران تاکید کرد.


ابو رسیه همچنین بر نقش تاثیرگذار و مهم ایران در روند تحولات و تامین ثبات و امنیت در منطقه تاکید کرد و خواستار تداوم ایفای نقش سازنده ایران در کمک به حل و فصل مسائل و مشکلات منطقه شد.


ابو رسیه با اشاره به میزبانی دور جدید مذاکرات هسته ای در شهر ژنو ابراز امیدواری کرد که با تعامل و مذاکرات سازنده بین ایران و گروه 1+5 ، شاهد نتایج و پیشرفت های مثبتی در راستای منافع متقابل طرفین باشیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار