کد خبر:۲۶۷۳۵۳

مقاومت اول بورس شکسته شد

شاخص کل بورس تهران با رشد 981 پله‌ای مقاومت اول در 68 هزار واحد را شکست و در نیمه های این کانال به کارش پایان داد.
مقاومت اول بورس شکسته شد

به گزارش خبرنگار اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»، بورس اوراق بهادار تهران پس از چندین روز نوسان و رشد لرزان، پایان هفته خوبی را برای سهامداران رقم زد.


بنابراین گزارش، شاخص کل از نیمه های کانال 67 هزار واحدی به نیمه های کانال 68 هزار واحدی صعود کرد و طبق تکلیل تکنیکال بازار، اولین مقاومت را با موفقیت شکست و مقاومت بعدی پیش روی شاخص کل 70 هزار است.


در مجموع شاخص کل 981 پله بالا رفت و در نقطه 68 هزار و 486 واحد به کارش پایان داد.


معاملات امروز از 90 هزار تجاوز کرد که در جریان این معاملات پر شمار حدود یک و نیم میلیارد سهم با ارزش 705 میلیارد تومان خرید و فروش شد.


پربیننده های امروز تالار شیشه ای نمادهای شبندر، تاپیکو، رمپنا، شپنا و خودرو بودند که مدت ها است در این جدول جا خوش کرده اند.


بازار سرمایه در روز چهارشنبه نمادهای زیادی با رشد 4 درصدی داشت که رتکو و دابود و زمگسا از جمله آنها بودند. نمادهای قمرو، پکرما و چفیبر بیشترین کاهش قیمت ها بودند.


برترین تقاضاهای امروز بازار تاپیکو، فارس و شبریز بودند و صف های خرید این نمادها دیدنی بود. تاپیکو که معمولا روند کند و مستمری دارد و از تحولات هیجانی به دور است در ساعات معاملاتی امروز تا 50 میلیون صف خرید هم پیش رفت. برترین عرضه ها به شبریز، ساربیل و وبملت رسید.


نمودار تحولات امروز بازار بورس تهران به این شکل است:
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار