به گزارش گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، محمد فرهادی گفت: ناوگان امداد هوایی جمعیت هلال احمر هم اکنون به 17 بالگرد مجهز است.
رییس جمعیت هلالاحمر با اشاره به بند سه ماده 40 قانون این جمعیت ملی، گفت: گسترش آموزش امداد و نجات یکی از وظایف جمعیت هلالاحمر است که در این راستا می توان از ظرفیتهای کانونهای بشردوستانه در دانشگاهها، مراکز علمی و جوامع روستایی استفاده کرد.
فرهادی افزود: هلال احمر بزرگترین نهاد مردمی است که پایه و اصل آن بر ارائه خدمات عام المنفعه و داوطلبانه بنا نهاده شده است.
وی به حضور یک میلیون و 800 هزار جوان، 700 هزار داوطلب و400 هزار امدادگر در سازمانهای جوانان، داوطلبان و امداد و نجات هلال احمر اشاره کرد و افزود: خوشبختانه کشور ما هنوز جوان است البته به تدریج باید به فکر سالمندی نیز باشیم چرا که امید به زندگی در کشور ما بالا رفته است.
رییس جمعیت هلال احمر با اشاره به اینکه کشورمان دارای جمعیتی جوان است که با دارا بودن این جمعیت جوان میزان امید به زندگی در آن افزایش یافته است، اضافه کرد: طبق بررسی های صورت گرفته از سوی کارشناسان هم اکنون سن امید به زندگی در زنان 74 سال و امید به زندگی در مردان 71 سال اعلام شده است.
وی توضیح داد با توجه به این موضوع که جمعیت کشورمان، جوان است، جمعیت هلالاحمر که نهادی غیردولتی، مردمی و معین حکومت و همراه دولت است، باید برای فراهم کردن اوقات مناسب برای جوانان اقدامات ویژه ای را در دستور کار داشته باشد و انجام دهد.
فرهادی با اشاره به رشد جمعیت در کشور ادامه داد: در حال حاضر افراد ورود به دانشگاهها در حال کاهش است ولی از آن طرف آمار ارتقاء تحصیلات تکمیلی در حال افزایش است و هنوز بالای 30 درصد از افراد جامعه ایران را جوانان تشکیل میدهند.
رییس جمعیت هلال احمر راهاندازی کاروانهای سلامت و نیکوکاری را به منظور خدمترسانی به افراد محروم و کم برخوردار در روستاهای محروم و دور افتاده را یکی از اقدامات خوب و موثر سازمان داوطلبان این جمعیت عنوان کرد و گفت: بر اساس ماده 209 قانون برنامه پنجم، امنیتاجتماعی، اخلاقی و مقابله با ناهنجاریهای اجتماعی و همچنین اعتیاد باید به عنوان یک مهم در دستور کار هلال احمر قرار گیرد.
وی افزود: سازمان جوانان جمعیت هلال احمر با ایجاد برنامههای توانمندسازی و اجرای برنامههای آموزشی می تواند نقش زیادی را در ارتقای سلامت جسمی، روحی و روانی جوانان ایفا کند.
این مقام مسوول در جمعیت هلال احمر همچنین به ماده 224 قانون برنامه پنجم توسعه که در مورد نقش سازمانها در جلوگیری از افزایش خسارت بر حوادث انسان ساز و طبیعت نگاه ویژه ای دارد اشاره کرد و افزود: در این ماده قانونی نیز برای جلوگیری از خسارات حوادث غیرمترقبه و خشکسالی وظایف متعددی قید شده است که براین اساس جوانان هلالاحمر با گسترش کاروانهای نیکوکاری و ارائه خدمت به مردم در حوادث به خصوص در حوزه امداد اجتماعی توانستهاند نقشآفرینی کنند که این رویه باید گسترش یابد.
وی گفت: آموزش های سازمان جوانان جمعیت هلال احمر از کانون های غنچه های هلال مهدهای کودک شروع و تا سن 29 سالگی (به همراه جوانان عضو این سازمان) ادامه می یابد و سازمان جوانان باید برای نوجوانان زیر 18 سال برنامههای ویژهای در حوزه آموزش خودامدادی و دیگر امدادی برنامه ریزی کند.
فرهادی در باره ادغام سازمان جوانان با سازمان امداد و نجات گفت: من اشکالی در فعالیت جداگانه این دو سازمان نمیبینم اما معتقدم که این دو سازمان به صورت جداگانه و مستقل به فعالیتهای خود ادامه دهند.