به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، حجت الاسلام اسدالله اسدی ظهر امروز در همایش تجلیل از خادمان بقاع متبرکه در سالن اجتماعات امامزاده سلطان ابراهیمبنموس الکاظم(ع) شهرستان قوچان تصریح کرد: انسان در جوار حرم امام معصوم (ع) و امام رضا(ع) در ایران اسلامی آرامش پیدا کرده و امیدش به حیات افزایش مییابد و این آرامش در کنار بقاع متبرکه و حرم امامزادگان نیز فراهم است.
وی تاکید کرد: اگر میخواهیم در پناه بقاع متبرکه و قطبهای فرهنگی به احساس آرامش و امنیت برسیم باید سه نکته دیندانی، دینداری و دین یاری را درنظر بگیریم.
نماینده ولی فقیه در هلال احمر خراسان رضوی با بیان اینکه در 99 درصد وسایل حملونقل صوت قرآن شنیده نمیشود، ادامه داد: در کشور عربستان در هر وسیله نقلیه عمومی و شخصی قرآن پخش شده یا فرکانس را بروی یک رادیوی قرآنی تنظیم کردهاند.
اسدی ادامه داد: باید تحقیق کرد که چرا بعضی از جوانان به جای حضور در کنار بقاع متبرکه و دستیابی به آرامش معنوی، آرامش را در جای حرام جستوجو میکند.
وی بیان داشت: اگر بخواهیم به آرامش و امید حیات دست یابیم باید در گرو قطبسازی بقاع متبرکه که آرامش دهندهاند صورت گیرد؛ چون تمام آموزههای دینی برای رسیدن به آرامش است.
نماینده ولی فقیه در هلال احمر خراسان رضوی لازمه داشتن دین را فهمیدن آن دانست و افزود: یاران دین در بقاع متبرکه، خادمان این امامزادگان و بقاع هستند که باید فلسفه دین، زیارت و توسل را درگونهای درست برای مردم بیان کنند تا دینداران افزایش یابند.
اسدی بیان کرد: مجموعه فعالیتهائی که در بقاع متبرکه و امامزادگان(ع) برای تبدیل به قطب فرهنگی صورت میگیرد باید توسط خادمان با احترام و تعظیم و شکر انجام پذیرد.
وی با بیان این موضوع که یکی از اساسیترین عناصر اخلاق در معارف دین عشق و محبت است، خاطرنشان کرد: منبع عنصر عشق، محبت و رستگاری در محبت به خدا و اولیای الهی ریشهیابی میشود؛ اما مشکل عدم تبعیت مردم از اولیای خدا نفهمیدن و لمس نکردن سخن آنان است.