محمد کوچکی در گفتوگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در شیراز، درباره رسانه ای شدن نامه اعضای هیات علمی دانشگاه فسا در حمایت از توفیقی سرپرست وزارت علوم گفت: همان طوری که همه مطلع هستند هنوز هیچ کسی جهت اداره وزارت علوم به مجلس معرفی نشده است و تعجب ما این است به چه علت عده ای از اساتید دانشگاه فسا خواستار رای اعتماد نمایندگان به توفیقی شده اند.
وی افزود: البته برای همه دانشجویان و اساتید انقلابی کارنامه توفیقی مشهود و مشخص است و ایشان فردی تاثیر گذار در فتنه 88 بوده اند و موضعشان در دانشگاه تهران فراموش نشدنی است و هنوز هم به صورت شفاف از این اقدامات برائت نجستند.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه فسا در ادامه با توجه با بیانات رهبر معظم انقلاب در دیدار دانشجویان مرداد ماه 92 درباره فتنه گفت: ایشان فرمودند: «مسئله اصلى این است که یک جماعتى درمقابل جریان قانونى کشور، به شکل غیرقانونى و به شکل غیرنجیبانه ایستادگى کردند و به کشور لطمه و ضربه وارد کردند؛ این را چرا فراموش می کنید؟» حال چرا اساتید دانشگاه فسا این را فرموش کنند و برای همه ما این اقدام تعجب آور و غیر منطقی بود.
کوچکی در ادامه درباره اقدامات بسیج دانشجویی در این باره گفت: ما دانشجویان بسیجی دانشگاه فسا این حرکت بی تدبیر و عجولانه و بدون در نظر گرفتن کارنامه سیاسی و اعتقادی توفیقی که همان حرکت بی بصیرت عده ای در فتنه 88 قلمداد می شود را محکوم کرده و از افرادی که این نامه را ترتیب داده و آن را تایید کرده اند، می خواهیم سریعا اعلام موضع خود را انتشار دهند.
وی در ادامه افزود: ما این را هم معتقدیم که اساتید با آگاهی کامل این نامه را امضاء کرده اند؛ اما بایستی درباره آن دلایل خود را ذکر کنند و سریعا نظر و دیدگاه خود را اعلام کنند.
لازم به ذکر است، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه فسا بعد از اعلام موضع و بیانیه نسبت به این اقدام هیات علمی دانشگاه فسا از طرف این افراد تهدید های علمی و درسی شده اند.
باسلام خدمت همه کساني که به دنبال حقيقتند
باز هم گلي به گوشه ي جمال سايت دانشجو و واقعا احسنت به همه ي کساني که با پيام هاي خودشون توي سايت هاي مختلف، از اين اقدام اين مسئول وظيفه شناس حمايت کردند.
آيا اين انقلابي که با خون جوان هاي زيادي بدست آمده هدفش فقط اين بود که از لحاظ علم اومانيسمي که تمام دنيا را گرفته پيشرفت کند؟ از ارکان مهم نظام جمهوري اسلامي مسئولان نظام مي باشد که با توجه به مباني انقلاب مي بايست داراي دو ويژگي تخصص و تعهد باشد. تخصص تنها يا تعهد تنها کارساز نيست و نتيجه ي آن مي شود فتنه 88 که امثال ناتنياهو براي براي افراد متخصص ما دست مي زند. کافي است به زندگي مفاخر علمي که عمري است به آنها مي نازيم نگاهي بياندازيم مثل بوعلي سينا،فارابي، محمد زکرياي رازي و ديگر بزرگان تا بدانيم که تخصص بعلاوه تعهد يعني چه؟ پس اين موضوع که آقاي دکتر توفيقي از لحاظ علمي داراي رزومه خوبي مي باشد توجيه خوبي براي حمايت از ايشان نيست.
اگر صحبت هاي آقاي توفيقي از سر اعتقاد بوده که تکليف مشخص است . و اگر با تصور اينکه قرار است تغييري در نظام اتفاق بيفتد و امثال دکتر توفيقي به جايي برسند چه تضميني وجود دارد کسي که اساسي ترين پايه هاي نظام را ناديده گرفته براي نگه داشتن خود همين اساتيدي که از ايشان حمايت کردند را ناديده نگيرد.يا اگر لفظ اشتباه را بکار ببريم چه تضميني وجود دارد که اين اشتباهات که براي کشور گران تمام مي شود دوباره رخ ندهد.
ياعلي