کد خبر:۲۶۷۹۹۰
مدیرعامل بنیاد ملی بازی های رایانه ای:
غربی ها فضای سرگرمی جوانان را هدف گرفته اند/لزوم تشکیل لابراتورهای های بازی های رایانه ای در دانشگاهها
مدیر عامل بنیاد ملی بازی های رایانه ای گفت: ما از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری خواستار تشکیل لابراتوار بازیهای رایانه ای در حداقل پنج دانشگاه کشور هستیم .

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از ساری، مینایی بعد از ظهر امروز در اختتامیه دومین جشنواره ملی دانشجوی بازی ساز در دانشگاه مازندران با اشاره به ضرورت سرمایه گذاری در صنعت بازیهای رایانه ای در کشور گفت: در کشور ما که اقتصاد آن دولتی است ، باید نگاه دولت و شرکت های خصوصی وابسته به دولت به گیم و بازیهای رایانه ای عوض شود ودر دولت همان گونه که به صنعت نانو و فناوری هسته ای اهمیت داده می شود ، به مراتب باید به صنعت بازیهای رایانه ای نیز اهمیت ویژه ای داده شود.
مدیر عامل بنیاد ملی بازیهای رایانه ای با اشاره به انتظارات بنیاد ملی بازیهای رایانه ای از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت : ما از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری خواستار تشکیل لابراتوار بازیهای رایانه ای در حداقل پنج دانشگاه کشور هستیم .
وی در ادامه سخنانش با توجه به اهمیت بازیهای رایانه ای افزود: رویکرد بازیهای رایانه ای باید رویکرد فرهنگی باشد و این امر نیاز به حمایت مالی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری دارد .
مینایی افزود: شاه کلید ترویج و فرهنگ ایرانی تولید محصولات بومی است و نباید مخاطبان تشنه سرگرمی را رها کرد ، بلکه باید با بازی های خلاقانه و با اخلاق نیازهای مخاطبان خود را برطرف کنیم.
وی تصریح کرد: امروز در تلاشیم با تولید و نمایش آثار بومی، آرامش را به مخاطبان هدیه بدهیم و این در شرایطی است که دشمنان با استفاده سیاسی از این هنر، به بیراهه رفته اند.
مدیر عامل بنیاد ملی بازی های رایانه ای تاکید کرد: سال ها است که فضای سرگرمی جوانان از سوی غرب مورد هدف قرار گرفته شده و وظیفه ما امروز تامین خواسته های جوانان با تولید بازی های بومی جذاب است.
وی در پایان تصریح کرد: تولید سرگرمی های سازنده و جذاب، دغدغه همه مشفقین این مرز و بوم است که این بار با قدرت دستان توانمند هنرمندان ایرانی در قالبی فناورانه و بر بستری فرهنگی پیش کس فرزندان ایران می شود.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.