آخرین اخبار:
کد خبر:۲۶۸۴۶۸

حلقه صالحین «مفهوم آزادی و آزادی معنوی» در دانشگاه علوم پزشکی یاسوج برگزار شد

حلقه صالحین «مفهوم آزادی و آزادی معنوی» از سوی بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی در خوابگاه این دانشگاه برگزار شد.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از یاسوج، عصر امروز و با حضور دانشجویان دختر دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، حلقه صالحین  «مفهوم آزادی و آزادی معنوی» در خوابگاه دخترانه گلستان برگزار شد.


در این برنامه دانشجویان به بحث و گفتگو پیرامون مفاهیم آزادی، آزادی اجتماعی، آزادی معنوی، تفاوت های آزادی و بی بند و باری، قانون و آزادی و  حریم آزادی پرداختند


در این مراسم که از طرف بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی به صورت هفتگی در خوابگاه ها، نماز خانه ها و مسجد دانشگاه برگزار می شود، محوریت بحث ها وبرنامه ها بر اساس کتاب های شهید مطهری طرح ریزی شده است و دانشجویان با مطالعه بخش های مشخص شده از یک کتاب یا موضوع خاصی از کتاب های ذکر شده، به مباحثه و مناظره علمی پیرامون ان می پردازند.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار