به گزارش گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، در صورت فعالیت این کارخانه با ظرفیت کامل، 200 فرصت شغلی مستقیم و 400 فرصت شغلی غیر مستقیم ایجاد خواهد شد که در راستای سیاست کارآفرینی بنیاد برکت است.
دکتر مجید بریری مدیرعامل این کارخانه در گفت و گویی در این خصوص اعلام کرد: میزان اعتبارهزینه شده برای این طرح 122 میلیارد ریال است که 49 درصد آن توسط بنیاد برکت تامین شده است.
این کارآفرین زنجانی گفت: این کارخانه تولید نان صنعتی با حمایت بنیاد برکت بزودی فعالیت خود را آغاز می کند و تا دو الی سه هفته دیگر محصول نهایی آن وارد بازار خواهد شد.
وی با اشاره به موانع موجود در همکاری بانکها برای تاسیس این کارخانه، افزود: شرکت کیان گرم نان در سال 86 تاسیس شد و مدتی طول کشید که مجوزهای لازم برای تولید نان صنعتی اخذ شود و در بازدیدهایی از کشورهای ایتالیا، آلمان و فرانسه، قصد انتقال تجارب آنان را در خصوص تولید نان صنعتی به کشور داشتم.
بریری ادامه داد: در همین زمینه قراردادی با شرکت موندیال فورنیه ایتالیا منعقد ساختیم اما تامین اعتبار ارزی پس ازیکسال ونیم دوندگی بی حاصل بود و نتوانستیم این پروژه را عملیاتی کنیم.
این کارآفرین زنجانی با اشاره به مذاکراتی که از سال 88 با بنیاد برکت داشت، گفت: توافقنامه مشارکت بنیاد برکت در این پروژه در سال 89 منعقد شد و با کمک این بنیاد توانستیم ساختها، محوطه، انبار، ساختمان بخشی از کارخانه و تاسیسات را انجام دهیم و از سوی دیگر مشکل تامین ارز با رایزنیهای معاونت سرمایهگذاری واقتصادی بنیاد برکت از طریق بانک صنعت ومعدن حل شد.
وی خاطرنشان ساخت: تا پیش از مشارکت با بنیاد برکت، برای اجرای این پروژه نزدیک به چهار سال به دلایل مختلف معطل بودیم اما با همکاری این بنیاد بر مشکلات فائق آمدیم.
وی افزود: با ورود بنیاد برکت به این پروژه چه از نظر مالی و چه از نظر اداری مورد حمایت قرار گرفتیم و توانستیم با کمک این بنیاد، این پروژه کارآفرینی را به اتمام برسانیم.
بریری ادامه داد: با توجه به مطالعاتی که با همکاری معاونت سرمایهگذاری و اقتصادی بنیاد برکت در خصوص بازار محصول این کارخانه شده است در ابتدای کار 5 درصد ظرفیت بازار منطقه را پوشش خواهیم داد. به کشور عراق صادرات خواهیم داشت و مشغول مطالعه در زمینه صادرات به افغانستان و کشورهای همسایه در شمال ایران هستیم.
این کارآفرین زنجانی گفت: این صادرات مربوط به نان خشک بلوری است که بازار خوبی در این کشورها داشته و تا 6 ماه ماندگاری دارد.
بریری در مورد انواع نانهایی که این کارخانه تولید میکند، گفت: تقریبا هیچ نانی نیست که در این کارخانه تولید نشود و در هر سه بخش نان تخت، نیمه حجیم و حجیم، محصولات متنوعی عرضه خواهد شد.
این کار آفرین ادامه داد: نان منجمد محصول جدیدی است که به تولید آن خواهیم پرداخت. این نان میتواند در فرهای خانگی به صورت کامل پخته شود.
بریری ادامه داد: با توجه به آثار مفیدی که همکاری با بنیاد برکت برای ما داشته است، کارآفرینان منطقه نیز به همکاری با این موسسه ترغیب شدهاند.
وی افزود: بنیاد چارچوب بسیار درست و محکمی برای مشارکت با کارآفرینان دارد و با ورود آن، پروژه مدیریت مناسبتر ومنظمتری به خود میگیرد. همچنین بنیاد کارشناسان اقتصادی بسیار خوبی دارد و این به کارآفرینان بسیار کمک میکنند.
این کارآفرین زنجانی گفت: من تامین کننده مالی در ایران نمی شناسم که مانند بنیاد برکت با این شفافیت وسلامت وارد پروژه شود. همچنین بنیاد بعد از 5 سال همکاری و مشارکت در سود و زیان طرح، با کارآفرینان سهام خود را در اختیار ایشان قرار میدهد و این امکان خوبی برای کارآفرینان است.