کد خبر:۲۷۰۱۴۲
مسئول آموزش حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان:

تدوین کتب جدید از برنامه های حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان است

مسئول آموزش حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان گفت: تدوین کتب جدید و متناسب با هدف از برنامه‌های حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان است.

حجت الاسلام جلیلی در گفت‌وگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در قزوین، تحولاتی جدید را پیش روی حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان در سراسر کشور دانست و گفت: کاهش دوره سه ساله  این حوزه به دوسال در دستور کار قرار دارد تا یک سال آخر را دانش پژوهان بر حسب علاقه به تحصیل تخصصی دروس مربوطه بپردازند.


وی ضمن تأکید بر این مطلب که حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان شعبه ای از حوزه علمیه قم نمی باشد، بیان داشت: ما در دانشگاه ها به دنبال تربیت طلبه نیستیم.


مسئول کل آموزش حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان  هدف از تشکیل این حوزه در دانشگاه ها را تربیت افرادی متعهد به همراه کسب تخصص در دانشگاه ها عنوان کرد و افزود: ایجاد بستری مناسب برای آموزش تخصصی معارف دینی در کنار دروس علمی و دانشگاهی به جهت پرورش نیروهای متخصص و متعهد برای تاثیرگذاری در جامعه، از اهداف شکل گیری حوزه در دانشگاه هاست.


جلیلی بیان کرد: تشکیل معاونت جهاد فرهنگی با هدف به کارگیری فارغ التحصیلان در عرصه های مختلفی که می توانند تأثیر گذار باشند، در حال طراحی است.


وی تصریح کرد: زمانی می توانیم بهترین محتوای درسی را داشته باشیم که متناسب با نیاز و هدف این حوزه، مطالب را جمع آوری و تدوین کنیم.


مسئول آموزش حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان تاکید کرد: نیاز به حضور و مشارکت اساتید  به جهت تدوین کتب متناسب، امری جدی می باشد.


جلیلی ادامه داد: در یک فرآیند آموزشی سه عامل «متن و محتوا»، «استاد» و «دانشجو» وجود دارد که با قرارگیری صحیح این عامل ها در کنار هم، آموزش صحیح شکل خواهد گرفت.


وی دانشجو را به عنوان یکی از اصلی ترین محورهای آموزش برشمرد و گفت: هیچ استاد و عالم موفقی را ندیدم که تنها با تکیه بر متون درسی و اساتید به موفقیت رسیده باشد.

 

مسئول آموزش حوزه ی علوم اسلامی دانشگاهیان تصریح کرد: به جهت ارتقای سطح حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان، کارهای ترمیمی در راستای تدوین سرفصل های جدید و طراحی های نوین در شیوه ها و روش های آموزشی در نظر گرفته شده است که با ارائه آنها به اساتید و مدیران در استان ها به جهت نقد و بررسی، در پی پیاده سازی آن هستیم.


جلیلی خاطرنشان کرد: افزایش میزان مشارکت دین پژوهان در مباحث درسی، برگزاری مباحثه و گنجاندن سطحی از پژوهش در واحدهای درسی از جمله طرح های مدنظر می باشد که برای اجرایی شدن آن، حداقل دو تا سه سال زمان مورد نیاز است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار