کد خبر:۲۷۰۸۳۵
مسئول نهاد رهبری در دانشگاه منابع طبیعی گرگان:

بسترسازی برای رشد معنوی لازمه کار در حکومت دینی است

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه منابع طبیعی گرگان گفت: وجه تمایز کار در حکومت دینی با دیگر حکومت ها، تلاش برای بسترسازی رشد و تکامل معنوی است.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از گرگان، حجت الاسلام علی نامدار ظهر امروز در چهل و سومین نشست مدیران فرهنگی- اجتماعی دانشگاه های منطقه 3 کشور که در سالن رشد دانشگاه منابع طبیعی گرگان برگزار شده بود، بیان داشت: دو محور اساسی در زندگی هر انسانی کار او و منیت و شخصیت وی است.

 

وی با اشاره به آیات ابتدایی سوره حدید متذکر شد: انسان زمانی که باور و اعتقاد قلبی به خداوند باری تعالی پیدا کرد باید خشوع در قلب خودش ایجاد کند و ترس از شرمساری داشته باشد.

 

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گلستان با بیان اینکه ما کارگزاران حکومت دینی هستیم که محور کارهایمان بر مبنای ولایت فقیه است، تصریح کرد: وجه تمایز کار در حکومت دینی با دیگر حکومت ها، تلاش برای بسترسازی رشد و تکامل معنوی است.

 

نامدار تأکید کرد: تلاش در حوزه امور دینی برای قشر دانشجو و استاد در حکومت دینی وظیفه ماست؛ در غیر این صورت جفای به حکومت و جفای به دین کرده ایم.

 

وی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در آذرماه سال 81 خاطرنشان کرد: فرهنگ به عنوان شکل دهنده به ذهن و رفتار جامعه است که حرکات مردم را جهت می بخشد.

 

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گلستان ادامه داد: در این شرایط که مردم در تعاملات بر اساس فرهنگ حرکت می کنند، حکومت وظیفه دارد این فرهنگ را بشناسد، ناثوابش را از بین ببرد و ثواب آن را تقویت کند.

 

نامدار در پایان برخورد با جنس مخالف در دانشگاه ها، آسیب های روانی ناشی از زندگی خوابگاهی، فضای مجازی تأثیرگذار بر قشر دانشجو، مهمانی ها و مجالس دانشجویان، دخانیات، اردوهای علمی و فرهنگی، باورها و نگرش دینی و اعتقادی و دیدگاه های سیاسی دانشجویان را از موضوعات مهم و قابل شرح و بحث در این نشست ها خواند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات بینندگان
بدون نام
-
۰۸ آبان ۱۳۹۲ - ۱۱:۱۶
خيلي خوب بود
1
0
پربازدیدترین آخرین اخبار