کد خبر:۲۷۱۱۴۳
روحانی در جلسه هیئت دولت:

استانداران برای افزایش نشاط و رونق اقتصادی تلاش جدی کنند

رییس جمهور در جلسه هیات دولت بر تلاش جدی استانداران منتخب به منظور افزایش نشاط اقتصادی، سیاسی و اجتماعی جامعه و رونق اقتصادی تاکید کرد.
استانداران برای افزایش نشاط و رونق اقتصادی تلاش جدی کنند

به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، در جلسه امروز هیات دولت که به ریاست دکتر حسن روحانی برگزار شد، گزارش وزارت راه و شهرسازی از طرح مسکن مهر ارایه شد و دولت در این باره بر انجام اقدامات لازم جهت تکمیل پروژه های مسکن مهر و تامین تدریجی خدمات آن تاکید کرد.

 

همچنین دولت تمام دستگاه های اجرایی ذیربط را موظف کرد که در جهت حل مسایل و مشکلات پروژه های مسکن در حوزه ماموریت خود اقدام کنند تا فرایند تکمیل و واگذاری واحدهای اتمام یافته تسریع یابد.

 

به موجب این تصمیم همچنین کمیسیون امور زیربنایی ، صنعت و محیط زیست موظف شد که راه های تامین اعتبار مورد نیاز برای ادامه کار را با توجه به عدم تزریق پول پرقدرت که منجر به افزایش تورم خواهد شد، بررسی و به دولت پیشنهاد کند.

 

در ادامه این جلسه، دولت وزاری امور اقتصادی و دارایی ، نیرو، راه و شهرسازی و رییس کل بانک مرکزی را موظف کرد جهت آگاهی شهروندان از آثار کلان این طرح از جمله آثار تورمی که به بار آورده و تعهدات فاقد منابعی که برای دولت یازدهم مشکلات فراوانی را ایجاد کرده است، اطلاعات لازم را در اختیار مردم قرار دهند.

 

در این جلسه ، هیات وزیران همچنین با انتصاب اسماعیل جبار زاده، سید محمد میرمحمدی و محمد ناصر نیکبخت به ترتیب به عنوان استاندار آذربایجان شرقی، یزد و همدان موافقت کرد.

 

رییس جمهور در این جلسه خطاب به استانداران منتخب، بر حفظ وحدت و انسجام جامعه و بهره گیری از نیروهای معتدل توصیه و بر تلاش جدی به منظور افزایش نشاط اقتصادی، سیاسی و اجتماعی جامعه و رونق اقتصادی تاکید کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار