به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، محمدجواد هاشمی نژاد شب گذشته در همایش «واکاوی تروریسم دولتی آمریکا» که در دانشگاه علوم اسلامی رضوی برگزار شد، با بیان اینکه بحث ترور یک موضوع قدیمی و ریشهدار در انقلاب اسلامی است، گفت: شاید این اقدام استکبار، اولین اقدامی بود که علیه انقلاب اسلامی شکل گرفت و هنوز هم ادامه دارد.
وی ادامه داد: اصل کشتن و نابودی فیزیکی یک مسئله است؛ اما شکل و شمایل جانبی آن که بنا به تغییر شرایط، تغییر کرده و دارای تاثیراتی است.
هاشمی نژاد با بیان اینکه آمریکا تمام ابزارهای موجود را به کار گرفت تا مانع انقلاب اسلامی شود، اظهار داشت: پس از آغاز جنگ، پیشبینی میکردند که طی چند روز تهران را اشغال کنند که البته این پیشبینی با وجود ارتشی از هم پاشیده که یا فرماندهانش در زندان هستند و یا فراری و این که خبری از سلاحهای پیشرفته جنگی در آن ارتش نبود، در مقابل 11 لشکر مجهز عراق، درست بود؛ اما حضور گسترده مردم چنین اجازهای به آنان نداد.
وی با اشاره به اینکه ما از 14 ملیت اسیر داشتیم، افزود: تمام قدرتهای شرق و غرب عالم، تمام صلاحهای خود را در این جنگ امتحان کردند؛ اما برای اولین بار بعد از 200 سال جنگ، یک وجب از خاک کشور را به دشمن ندادیم.
فرزند شهید هاشمی نژاد با بیان اینکه دشمن از ابزار ترور برای تضعیف کشور استفاده کرد، بیان داشت: طی بررسیهایی که انجام داده بودند به این نتیجه رسیدند که اگر در حین جنگ ترورهایی انجام دهند، نیروی مقاومتی کشور را تضعیف میکنند که این کار را با ترور هدفمند متفکران انقلاب آغاز کردند.
وی با اشاره به شکل گیری گروهکهای تروریستی متعددی که با مقاصد تجزیهطلبانه تشکیل شده بودند، بیان داشت: خطرناکترین گروه در میان تمام این گروهها، سازمان منافقین بود که برخواسته از دل تفکرات انقلابی مردم و حضور عدهای جوان و دانشجویان وابسته به پشتوانه فکری نهضت آزادی و جبه ملی تشکیل شده بودند.
این فعال سیاسی، اعضای این گروه را سرخوردگان قیام سال 42 دانست و خاطرنشان کرد: اعضای اصلی این سازمان پس از تبعید امام خمینی (ره) در سال 42 و شکست آن جریان، به فکر تشکیل یک گروه انقلابی مسلح افتادند که آموزههای خود را از تفکرات مارکسیستی گرفتند که البته نفوذ بسیار زیادی در دانشگاهها نیز داشت.
هاشمی نژاد به حمایت گسترده مبارزان از این گروه اشاره کرد و گفت: نمایندگانی از طرف این گروه برای گرفتن تایید امام (ره) به عراق رفتند ولی امام خمینی(ره) با تیزبینی، پی به تفکرات التقاطی آنان برده و آنان را تایید نکردن که موجب رنجش اطرافیان نیز شد؛ اما تشخیص 40 سال پیش ایشان را امروز بسیار روشن میبینیم.
وی جریانات سال 88 را ریشه در تفکرات این گروه دانست و تصریح کرد: گروهی که برای مبارزه با آمریکا تشکیل شده بود، تبدیل به نوکر آمریکا شده بود که ریشههای این تفکر را در وقایع سال 88 شاهد بودیم که در جریان اعتراض به نتایج انتخابات، این گروه وارد شد و معترضین، ناخواسته بر موج این گروه حرکت کردند.
این فعال سیاسی گستردگی سطح نفوذ این تفکر را در دانشگاهها دانست و عنوان داشت: تفکرات انحرافی این گروه به قدری در دانشگاهها رسوخ کرده بود که روحانیت حتی اجازه ورود به دانشگاه را نداشت، امروز نیز ریشههای آن اتفاقات در دانشگاهها دیده میشود.
فرزند شهید هاشمی نژاد به اعتراف غرب و آمریکا بر تروریستی بود این سازمان اشاره کرد و اظهار داشت: با وجود این که آمریکا و غرب بر منفور بودن این گروه در میان مردم ایران آگاهی دارند و این گروه را در لیست گروههای تروریستی قرار داده، چه منفعتی برای آنان دارد که آزادی عمل بسیار زیادی چه در عراق و چه در اروپا برای آنان قائل است؟
وی ادامه داد: منافقین میگویند ما برای نابودی جمهوری اسلامی ایران هیچ حد و مرزی نمیشناسیم، یعنی هدف وسیله را توجیه میکند حال اگر این وسیله این نوکری صدام باشد، خدمت به اسرائیل باشد یا هر عمل دیگر.
دبیر کل کانون هابیلیان به شناخت این گروه از ساختار حکومتی ایران اشاره کرد و بیان داشت: زمانی مردم به ماهیت این گروه پی بردند که آنان دست به سلاح شدند؛ این سازمان کارکردش را از دست نداد بلکه نحوه عملکرد آنان عوض شد.
وی به قدرتمند شدن ایران پس از عبور از دشواریهای گذشته اشاره کرد و گفت: کشوری که قرار بود ظرف یک تا دو ماه از پا دربیاید، امروز بعد از 10 سال، پنج، شش کشور بزرگ دنیا نتوانستهاند یکی دو موضوع را به ایران تحمیل کنند.
فرزند شهید هاشمی نژاد به موفقیت ایران در زمینه هستهای اشاره کرد و اظهار داشت: محمد البرادعی، رئیس وقت آژانس انرژی اتمی گفت زمانی آمریکا حاضر نشد ایران 500 سانتریفیوژ تحقیقاتی را در کشور نگه دارد اما امروز مجبور است با 18 هزار سانتریفیوژ ایران کنار بیاید.
وی با بیان اینکه ما هیچگاه پیشگام جنگ نبودیم، تآکید کرد: ما چندین بار برای مرفع مشکلات پیشقدم شدیم اما این آمریکاییها بودند که پای تعهدات خود نایستادند؛ حرف ما این است که ما یک کشور هستیم، شما هم یک کشور و نباید زیاده خواهی کنید، نقطه قطع ارتباط ما با آمریکا زمانی است که پای خود را فراتر گذاشتند.
این فعال سیاسی تأکید کرد: رهبری به واسطه احترامی که برای رأی مردم قائلند از تمام دولتها حمایت کردند و حمایت کامل ایشان از این دولت نیز به واسطه همین احترام است و تا جایی که منافع کشور تأمین شود، این حمایت ادامه خواهد داشت.
وی با تذکر به مردم در انجام حرکتهای احساسی تصریح کرد: این وظیفه به دوش ماست تا موضوعات را کامل رصد کرده و هوشیارانه با آن برخورد کنیم.
هاشمی نژاد با ابراز نارضایتی از جمعآوری بیلبوردهای ضد آمریکایی از سطح شهر تهران، بیان داشت: جمع کردن این بیلبوردها کار خوبی نیست، این اتفاق باعث میشود آمریکاییها امیدوار شوند که کسانی در ایران از مذاکرات خوشحال شدند.
وی تاکید کرد: ما باید نشان دهیم که پشتوانه مردمی ایران با آمریکا دشمنی دارد؛ بنابراین باید 13 آبان را هرچه پرشورتر برگزار کنیم، این نماد باید باقی بماند تا دولتمردان ما با دست پر از این مذاکرات بازگردند.