کد خبر:۲۷۳۹۱۷

گلایه رئیس دانشگاه بیرجند از عدم تخصیص بودجه مصوب به این دانشگاه

رئیس دانشگاه بیرجند گفت: از ابتدای سال گذشته تا مهرماه امسال 11 میلیارد تومان از بودجه مصوبه به این دانشگاه تخصیص نیافته است.
گلایه رئیس دانشگاه بیرجند از عدم تخصیص بودجه مصوب به این دانشگاه

محمدرضا میری در گفت‌وگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در بیرجند، از ابتدای سال گذشته تا مهرماه امسال 11 میلیارد تومان از بودجه مصوبه به دانشگاه بیرجند تخصیص نیافته است، بیان داشت: از این میزان بیش از هفت میلیارد و 500 میلیون تومان بدهی سال گذشته و سه میلیارد و 500 میلون تومان در شش ماه نخست سال جاری بوده است.

 

وی افزود: با وجود صرفه جویی های انجام شده، طی فروردین ماه سال 91 تا مهرماه امسال، حدود 11 میلیارد تومان اعتبار اختصاص نیافته و این امر سبب شده بیش از سه میلیارد تومان حقوق دو ترم استادان حق التدریس و مدرسین، بیش از دو میلیارد تومان مابه التفاوت حقوق و دستمزد کارکنان دانشگاه و بیش از دو میلیارد تومان بدهی به شرکت های طرف قرار داد پرداخت نشود.

 

رئیس دانشگاه بیرجند تصریح کرد: در سال جاری 41 میلیارد تومان اعتبار به دانشگاه بیرجند اختصاص یافته است.

 

میری گفت: طی دو ماهه امسال هفت میلیارد تومان بودجه در بخش جاری به دانشگاه اختصاص یافته است.

 

وی خاطرنشان کرد: این اعتبارات مربوط به تملک دارایی بوده که شامل خرید تجهیزات، محوطه سازی، ساخت و ساز، تعمیرات آزمایشگاه و خرید لوازم آزمایشگاه می شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار