بيشتر شرکتکنندگان در مراسم تشييع جوانان بودند
به گزارش گروه فرهنگي «شبکه خبر دانشجو»، حجتالاسلام عبدالمجيد حکيمالهي در گفتوگو با مرکز خبر حوزه گفت: حضور پرشکوه مردم در اين مراسم باشکوه و به ياد ماندني در طول سالهاي اخير کمنظير است.
معاون جامعهالمصطفي العاليمه گفت: خلوص نيت اين مرد الهي همه مردم اعم از پير و جوان و زن و مرد را از داخل و خارج کشور به قم کشانده و صحنههاي به ياد ماندني خلق کردند.
وي تصريح کرد: حضرت آيتالله بهجت علم و عمل را با هم عجين کرده بود و به عنوان يک عالم برجسته، عارف و سالک پدر معنوي حوزههاي علميه به حساب ميآمدند.
حجتالاسلام حکيمالهي با اشاره به تحصيلات و مراتب علمي آن مرحوم اظهار داشت: ايشان در دروس بهترين اساتيد و اعاظم حوزههاي علميه قم و نجف شرکت کرد و شاگردان ممتازي را تربيت نمود.
معاون جامعهالمصطفي العاليمه يادآور شد: تلمذ در محضر استوانههاي علمي قم و نجف و تحويل دادن چندين فقيه برجسته به حوزههاي علميه از عنايات الهي به اين عالم رباني بود.
وي با اشاره به تسلط آيتالله العظمي بهجت بر مسايل فلسفي و حکمت متعاليه خاطرنشان کرد: تسلط معظمله بر تمامي رشتههاي علوم اسلامي از ايشان شخصيتي جامع و مفيد براي جهان تشيع ساخته بود./انتهاي پيام/