روایت سرلشکر جعفری از همکاری ارتش و سپاه بدون اطلاع بنی‌صدر
آخرین اخبار:
کد خبر:۲۷۴۹۹۷

روایت سرلشکر جعفری از همکاری ارتش و سپاه بدون اطلاع بنی‌صدر

فرمانده کل سپاه گفت: صدام و هم‌پیمانانش همه محاسبات نظامی را برای رسیدن به هدف خود انجام داده، اما از یک چیز غافل بودند و آن ...
روایت سرلشکر جعفری از همکاری ارتش و سپاه بدون اطلاع بنی‌صدر

به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، سردار سرلشکر محمدعلی جعفری پیش از ظهر امروز در آیین گرامیداشت شکست حصر سوسنگرد در سخنانی اظهار کرد: یکی از ویژگی‌های ممتاز شکست حصر سوسنگرد این بود که این شهر اولین شهری بود که با مقاومت مردمی آزاد شد.

 

وی افزود: در واقع شکست حصر سوسنگرد شکست سنگینی را به دشمن بعثی وارد کرد و این شکست سرمنشاء ناکامی‌های دیگر دشمن در جنگ بود.

 

فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ادامه داد: رژیم بعث عراق سودای تصرف شش روزه خوزستان را در سر می‌پروراند اما آنچه در عمل اتفاق افتاده مقاومت دلیرانه ملت ایران بود.

 

جعفری تصریح‌کرد: در واقع ایمان و توکل بر خدا در کنار فرهنگ و مکتب تشیع وقتی با دلاورمردی مردان و زنان ایرانی همراه شد دشمن را به شکست واداشت.

 

وی اضافه‌کرد: عزت و سربلندی امروز ایران اسلامی نیز مرهون همین ایستادگی‌ها، مقاومت و دلامردی‌های هشت سال دفاع مقدس است.

 

فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی خاطرنشان‌کرد: صدام و هم‌پیمانانش همه محاسبات نظامی را برای رسیدن به هدف خود انجام داده بودند اما از یک چیز غافل شده بودند و آن نیز نیروهای مردمی بود.

 

جعفری افزود: همین نیروی بزرگ نیز وقتی با تمام توان وارد صحنه شد تمام برنامه‌ها و محاسبات آنها را بر هم ریخت و معادلات را کاملا تغییر داد.

 

وی گفت: شکست حصر سوسنگرد ترس زیادی را در نیروهای بعثی ایجاد و آنها را مجبور به عقب‌نشینی کرد.

 

فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ادامه داد: این در حالی بود که اگر سوسنگرد آزاد نمی‌شد ممکن بود جنگ سرنوشت دیگری پیدا کند.

 

جعفری تصریح‌کرد: اما با عنایت الهی و ایستادگی ملت همیشه در صحنه ایران اسلامی سوسنگرد آزاد شد و به آغوش میهن اسلامی بازگشت.

 

وی با اشاره به خیانت‌های بنی‌صدر اضافه‌کرد: بنی‌صدر مخالف حضور نیروهای مردمی در جنگ بود و با نگاه لیبرالی خود خواستار مذاکره با عراقی‌ها شد.

 

فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی خاطرنشان‌کرد: حتی همکاری‌های سپاه و ارتش نیز به دلیل مخالفت‌های بنی‌صدر بدون اطلاع وی انجام می‌شد و این دو ارگان نظامی همکاری نزدیک اما پنهانی را با یکدیگر داشتند.

پربازدیدترین آخرین اخبار