نایب رئیس مجلس گفت: پزشکی میتواند در حوزه سلامت مردم اقدامات مفیدی انجام دهد که دارای سلامت روحی، روانی، فکری و اخلاقی باشد.
به گزارش خبرنگار اجتماعی «خبرگزاری دانشجو» ابوترابی در همایش آیین تجلیل از استادان ایثارگر در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار شد گفت: همیشه علم و عالم شایسته تقدیر هستند و انقلاب اسلامی پیوند علم و دین را با هم فراهم کرد و به عبارت بهتر دستاورد علم در زندگی بشر دستیابی به سلامت است.
وی افزود: علم بایددارای عمل باشد و زمانی که علم و عمل با هم همراه نباشد اقدامات باید متوقف شوند تمام آسیبهای که در جامعه وجود دارد محصول فقدان علم در مدیریت کشور است.
نایب رئیس مجلس گفت: باید تلاش کنیم که حضور علم در تمام عرصههای زندگی بهخصوص در حوزه مدیریت کشور بسط و توسعه داده شود.
وی با اشاره به اندیشه سکولار گفت: این اندیشه دین را از علم کنار گذاشته است و مطمئنا میاندیشد و راه به جای نمیبرد و هنگامی که دانش با دین همراه نباشد ابزاری میشود برای هوا و هوس یا برای تخریب همه انسانها در صورتی که تمام علما باید به فکر سلامت مردم و جامعه باشند.
وی با اشاره به سلامت روحی، روانی و فکری پزشکان گفت: همه حوزههای علوم بهخصوص حوزه طب که با سلامت مردم در ارتباط است در حقیقت باید به حوزه روان، جسم و جان و روح بیماران توجه داشته باشد و پزشکی که خود به سلامت روحی، فکری، روانی و اخلاقی رسیده باشد میتواند به درمان بیماران بپردازد.
ابوترابی با اشاره به تقدیر از اساتید گفت: افرادی که از آنها امروز تقدیر میشود به سلامت روحی، فکری و روانی دست یافتند این افراد در جبههها به هموطنان خود کمکرسانی کردند و تلاش آنها در هشت سال دفاع مقدس ستودنی و قابل توجه است.
نایب رئیس مجلس در مورد حوزه علم در تمام حوزههای کشور گفت: ما به امید روزی هستیم که تمام تصمیمات در کشور مبتنی بر علم باشد و دانش و اخلاق در تمام لایهها حضور داشته باشد.
ابوترابی با اشاره به آمار دانشگاهها گفت: در این سهدهه تعداد هشت دانشگاه را توانستهایم به 48 دانشگاه ارتقاء بدهیم همچنین در گذشته تنها پنج رشته pht داشتیم و هماکنون این تعداد را به 50 رشته ارتقاء دادیم همچنین افزایش دانشجویان پزشکی از 140هزار نفر رسید که این ارتقا موجب سرافرازی ایران است.