آخرین اخبار:
کد خبر:۲۷۸۳۸۹
نایب رئیس مجلس:

پزشکان باید دارای سلامت فکری، روانی و اخلاقی باشند

نایب رئیس مجلس گفت: پزشکی می‌تواند در حوزه سلامت مردم اقدامات مفیدی انجام دهد که دارای سلامت روحی، روانی، فکری و اخلاقی باشد.
به گزارش خبرنگار اجتماعی «خبرگزاری دانشجو» ابوترابی در همایش آیین تجلیل از استادان ایثارگر در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار شد گفت: همیشه علم و عالم شایسته تقدیر هستند و انقلاب اسلامی پیوند علم و دین را با هم فراهم کرد و به عبارت بهتر دستاورد علم در زندگی بشر دستیابی به سلامت است.
 
وی افزود: علم بایددارای عمل باشد و زمانی که علم و عمل با هم همراه نباشد اقدامات باید متوقف شوند تمام آسیب‌های که در جامعه وجود دارد محصول فقدان علم در مدیریت کشور است.
 
نایب رئیس مجلس گفت: باید تلاش کنیم که حضور علم در تمام عرصه‌های زندگی به‌خصوص در حوزه مدیریت کشور بسط و توسعه داده شود.
 
وی با اشاره به اندیشه سکولار گفت: این اندیشه دین را از علم کنار گذاشته است و مطمئنا می‌اندیشد و راه به جای نمی‌برد و هنگامی که دانش با دین همراه نباشد ابزاری می‌شود برای هوا و هوس یا برای تخریب همه انسان‌ها در صورتی که تمام علما باید به فکر سلامت مردم و جامعه باشند.
 
وی با اشاره به سلامت روحی، روانی و فکری پزشکان گفت: همه حوزه‌های علوم به‌خصوص حوزه طب که با سلامت مردم در ارتباط است در حقیقت باید به حوزه روان، جسم و جان و روح بیماران توجه داشته باشد و پزشکی که خود به سلامت روحی، فکری، روانی و اخلاقی رسیده باشد می‌تواند به درمان بیماران بپردازد.
 
ابوترابی با اشاره به تقدیر از اساتید گفت: افرادی که از آنها امروز تقدیر می‌شود به سلامت روحی، فکری و روانی دست یافتند این افراد در جبهه‌ها به هموطنان خود کمک‌رسانی کردند و تلاش آنها در هشت سال دفاع مقدس ستودنی و قابل توجه است.
 
نایب رئیس مجلس در مورد حوزه علم در تمام حوزه‌های کشور گفت: ما به امید روزی هستیم که تمام تصمیمات در کشور مبتنی بر علم باشد و دانش و اخلاق در تمام لایه‌ها حضور داشته باشد.
 
ابوترابی با اشاره به آمار دانشگاه‌ها گفت: در این سه‌دهه تعداد هشت دانشگاه را توانسته‌ایم به 48 دانشگاه ارتقاء بدهیم همچنین در گذشته تنها پنج رشته pht داشتیم و هم‌اکنون این تعداد را به 50 رشته ارتقاء دادیم همچنین افزایش دانشجویان پزشکی از 140هزار نفر رسید که این ارتقا موجب سرافرازی ایران است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار