آخرین اخبار:
کد خبر:۲۷۹۲۶۱
پس از توافق هسته‌ای ژنو

نفتکش‌های ایرانی سیستم ردیابی دریایی خود را دوباره فعال کردند

رویترز اعلام کرد ناوگان شرکت ملی نفتکش ایران پس از توافق هسته ای ژنو سیستم ردیابی دریایی خود را دوباره فعال کرده و این پیام را داده که آماده انتقال نفت بیشتر به بازار است.
نفتکش‌های ایرانی سیستم ردیابی دریایی خود را دوباره فعال کردند

به گزارش گروه بین الملل «خبرگزاری دانشجو» به نقل از رویترز، اطلاعات به دست آمده نشان می دهد، ناوگان حمل و نقل دریایی ایران سیستم ردیابی دریایی خود را به فاصله 48 ساعت پس از توافق هسته ای ژنو، دوباره فعال کرده است.

 

 تا پیش از دستیابی به توافق ژنو، بیش از 50 تا 75 درصد نفتکش های متعلق به شرکت ملی نفتکش ایران دستگاه های ارسال موقعیت مکانی خود را خاموش کرده بودند.

 

اما تنها چند روز پس از انعقاد این توافق یعنی در 26 نوامبر، تنها 8 تانکر از 39 تانکر، یعنی 21 درصد نفتکش های این شرکت با دستگاه های ردیابی خاموش حرکت می کردند.

 

این بدان معناست «که شرکت ملی نفتکش ایران در حال آماده شدن برای بازگرداندن عملیات صادرات نفت خود به زمان پیش از تحریم هاست.»  ایران به احتمال قوی در حال ارسال پیامی مبنی بر تمایل خود برای صادرات نفت بیشتر است.

 

بر اساس این گزارش ایران پیشنهاد صادرات محموله های نفت کوره خود را پس از توافق هسته ای ماه گذشته، 5 برابر افزایش داده است و شرکت ملی نفت ایران «برای اولین بار در بیش از دو سال اخیر، به مذاکرات مستقیم با خریداران بازگشته است.»

 

اما ایران احتمالا مجبور خواهد بود میزان پیشنهادات فروش نفت کوره خود را به نحو چشمگیری کاهش دهد، زیرا چین دارای ذخایر فراوان نفت کوره است و تقاضا برای نفت کوره در بازار نیز کاهش یافته است.

 

 

قیمت نفت کوره در طی بیش از 6 ماه اخیر کاهش داشته و به نظر نمی رسد که در آینده ای نزدیک افزایش یابد.

 

این جدیدترین نشانه ای است که حاکی از اقدام ایران برای فراهم کردن زمینه برای بازگشت عرضه نفت این کشور به بازار است.

 

در صورت لغو تحریم ها علیه ایران در سال آینده میلادی، زمینه برای بازگشت نفت ایران فراهم خواهد شد و احتمالا جنگ بر سر قیمت نفت در دورن اوپک در خواهد گرفت.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار